Marija Šerifović donijela je odluku o krštenju svog sina, a svečanosti je prisustvovalo samo odabrano društvo bliskih prijatelja, članova obitelji i kumova. Lukava i provokativna svađa pop zvijezde s majkom Vericom oko krštenja nasljednika izazvala je veliko zanimanje pjevačičinih vjernih obožavatelja i Instagram pratitelja.

  • Kao rezultat tog slučaja, pjevačica je bila zatrpana brojnim prijedlozima i upitima u svojim DM-ovima, što ju je nagnalo da situaciju razjasni definitivnim odgovorom. Velika je vjerojatnost da je Marija Šerifović već puno prije donijela odluku o krštenju sina, a olaka objava tek je šaljiva šala na račun Veričine mame. Tijekom svojeg videa na YouTubeu, Marija je svoju raspravu započela izrazivši želju da joj sin bude kršten u skoroj budućnosti, osiguravši da se svi članovi obitelji, prijatelji i kumovi okupe u savršenom trenutku, kada je sve u redu.

Dalje je razradila svoje stajalište i obrazloženje svoje odluke. S nepunih 40 dana primio sam krštenje u crkvi koja se nalazi u Kragujevcu, gdje sam odgajan uz snažnu privrženost načelima pravoslavlja. Osvrćući se na riječi moje majke koje je podijelila putem priče na Instagramu, jednom je primijetila: “Nakon sakramenta krštenja, pusti ga da sam upravlja svojim putem i otkrije ishode koji ga čekaju. Ostavimo šale na stranu, svim srcem se slažem ne samo po ovom pitanju nego i po brojnim drugim temama.

  • Čvrsto vjerujem da pojedinci kojima nedostaje znanja ili razumijevanja ne bi trebali imati privilegiju glasati ili donositi odluke kojih nisu svjesni, a kamoli izbrisati. Međutim, kasnije ću se pozabaviti tom temom. Za sada, krstimo Mariju – zaključila je Marija. Stalna zabrinutost i zaštitnički instinkti za nekoga tko tako snažno utječe na vas, pazeći da mu nijedna dlaka s glave ne strada i da sve bude u skladu s njegovim željama, uvijek je prisutna briga.

Iako moram priznati da ću ga na kraju morati pustiti da odraste, posebno tijekom njegove druge ili treće godine, nastojim mu dati što više neovisnosti, unatoč svom instinktu da budem pretjerano zaštitnički nastrojen. Vjerujem da pretjerani oprez možda neće biti od koristi za djecu, osobito u sadašnjem stanju našeg planeta. O moj Bože, ne mogu ni zamisliti što budućnost nosi za sve te mlade.

  • Marija Šerifović, rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, nevjerojatno je talentirana srpska pjevačica, glazbena producentica i televizijska ličnost. Svijet ju je istinski zapazio 2007. godine kada je svojom nevjerojatnom izvedbom pjesme “Molitva” odnijela pobjedu na Eurosongu, čime je Srbiji donijela prvi trijumf na ovom prestižnom natjecanju. Šerifovićev vokal zadivljuje, a sposobnost da kroz svoje interpretacije prenese duboke emocije čvrsto ju je postavila među najistaknutije umjetnice u regiji.

Marija je od 2015. godine stalna članica cijenjenog žirija popularnog televizijskog natjecanja “Zvezde Granda”. Marija Šerifović rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu u obitelji s jakim glazbenim predznakom. Njena majka Verica Šerifović poznata je kragujevačka pjevačica, dok se otac Rajko Šerifović također bavio umjetnošću. Rajko je sin talentovanog harmonikaša Emina i cijenjene pjevačice Lepe Šerifović.

  • Marijini roditelji su prije braka zajedno nastupali u grupi “Žaoka”. Međutim, njihov je odnos bio daleko od savršenog; Rajko je napustio Vericu dok je bila trudna s Marijom i oženio se drugom ženom s kojom je dobio sina. Marija je otvoreno ispričala da je otac bio zlostavljač u njezinu životu, opisujući ga kao nasilnika koji je maltretirao njezinu majku.