Zorja Pajić, poznata pjevačica i bivša natjecateljica glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, nedavno je progovorila o izazovnim trenucima s kojima se suočavala u životu. U dobi od 17 godina, sviranje u Knez Mihailovoj ulici bilo joj je mješovito iskustvo, s pozitivnim i negativnim komentarima koje je u to vrijeme teško podnosila.

  • Među različitim primljenim povratnim informacijama, izraženi su i pozitivni i negativni komentari. Podsjećalo je na koncert, gdje se prvotno veselje brzo pretvorilo u osjećaj bezvrijednosti. Dogodili su se slučajevi u kojima su pojedinci pribjegavali pljuvanju i šutiranju mog kućišta instrumenta. Kao netko tko ne može tolerirati takvo ponašanje, često sam se našao u sukobima s tim osobama.

Bilo je trenutaka kada sam povisio ton, čak i vrištao, a bila je prisutna i komunalna policija. Međutim, osjećala sam se ranjivo i bez zaštite, zbog čega sam morala pronaći načine da se sama nosim kako bih održala zdrav razum nakon povratka kući. Ta su iskustva često poljuljala moje samopouzdanje, navodeći me da potražim pomoć. Unatoč podnošenju izazovnih okolnosti, poput igranja na niskim temperaturama ili vrućini od 40 stupnjeva, nije uvijek bilo ugodno.

  • Zorja iskreno priznaje da su je u najtežim trenucima obuzele negativne misli koje su je dovodile u iskušenje da sve ostavi. Postojalo je vrijeme kada sam sumnjao u vrijednost svoje umjetnosti i glazbe, vjerujući da svatko može raditi ono što ja radim. Vidio sam sebe kao slabog, nesposobnog da se nosim s bilo čim izvan granica ulice. Trenuci stagnacije naveli su me na pitanje hoću li ikada napredovati. Ipak, zahvalan sam na podršci ljudi koji me vole.

Unatoč prijedlozima mog supruga da odustanem, moja je odlučnost nadjačala sve sumnje. Imao sam jasan cilj na umu. Moja sestra, moja mama i moj kum uvijek su bili uz mene, čak iu trenucima ljutnje i iracionalnosti. Njihovo strpljenje i ljubav su me izvukli. Vrijedno je napomenuti da sam se klatio na rubu depresije. – Mentalno zdravlje sastavni je dio života, mijenja se ovisno o okolnim okolnostima. Osobno sam zahvalan na vlastitom putu i zauvijek ću zagovarati njegov značaj, jer čvrsto vjerujem da mentalno blagostanje nadmašuje fizičko blagostanje – izrazio je pjevač.

  • Zorja Pajić proslavila se sudjelovanjem u natjecanju Zvezde granda, osvojivši publiku i zadivivši članove žirija svojim neospornim talentom, učinivši svoje ime sinonimom uspjeha na malim ekranima. Trenutačno, ona stoji kao vrlo željna natjecateljica, osvajajući publiku svojom prisutnošću. Zorja Pajić, poznata i pod imenom Zorica, na ovaj je svijet otišla u Beogradu 1996. godine.

Proslavila se nakon audicije za renomirano glazbeno natjecanje Zvezde Granda. Žiri i publika vrlo su brzo primijetili njezin zadivljujući glas, impresivnu prisutnost i neosporan talent, a sve to vidljivo od trenutka kada je otpjevala svoju prvu pjesmu. Zorja je istaknula svoje cjeloživotno bavljenje glazbom, počevši od djetinjstva, a kulminiralo je diplomom violine na Fakultetu glazbene umjetnosti.

  • No, čak i u to vrijeme razmišljala je o svojoj strasti prema pjevanju i ostala neodlučna o tome kojim će putem u konačnici krenuti njezina karijera. Zanimljivo je da je mlada Zorja proteklih godina često nastupala u srcu Beograda i Novog Sada, postigavši ​​i određena priznanja na tim prostorima. Izrazila je da njezina glazbena inspiracija potječe ni od koga drugog do od Beyonce, svjetski poznate pjevačice i vladajuće kraljice glazbene industrije.