U ekspanzivnom svijetu televizijskih figura, postoji ograničen broj pojedinaca koji nesumnjivo privlače pažnju gledalaca svojom izuzetnom aurom i karizmom. Među ovim izuzetnim pojedincima posebno se ističe jedna svjetiljka, a njeno ime je Lea Kish. Iznova i iznova, uspela je da očara publiku svojim izuzetnim prisustvom i šarmom. Posle još jedne trijumfalne sezone u industriji, veoma cenjena voditeljka, Lea Kiš Jokić, odlučila je da je vreme da se upusti u preko potrebno i zasluženo povlačenje u njeno spokojno utočište smešteno u blizini živopisnog Beograda.

Tokom užarenih letnjih meseci, voditeljka i njen supružnik otkrivaju vrhunski mir i predah u granicama svog cenjenog letnjeg utočišta na Avali. Ovo idilično utočište, koje im je bezbroj godina predstavljalo utjehu, Lea je pomno ukrasila nepokolebljivom posvećenošću savršenstvu, pretvarajući ga u pravu oazu na ovom zemaljskom carstvu. Glavna atrakcija vikendice je nesumnjivo prostrani bazen koji se nalazi u dvorištu, u koji Lea često posjećuje. Osim toga, Lea uživa u održavanju male bašte, gdje njeguje svoje dragocjeno cvijeće.

U trenucima dokolice Leo pronalazi utjehu u zakopavanju u dobru knjigu, bilo u dvorištu ili na privlačnoj terasi. Bazen ne samo da pruža zadivljujući pogled na veličanstvenu Avalu i njeno okruženje koje oduzima dah, već doprinosi i stvaranju spokojnog ambijenta, dodatno pojačanog spokojnom tišinom i harmoničnim melodijama ptičjeg pevanja. Jedno od Leinih omiljenih mesta za opuštanje je velika ljuljačka, koja za nju ima poseban značaj.

Dodatno, dvorište je opremljeno roštiljem, stvarajući savršeno okruženje za Leu i njenog supruga da ugoste prijatelje i uživaju. To je prostor u kojem se mogu uključiti u fascinantne razgovore, prepustiti se ukusnim obrocima i uživati ​​u pogledu koji oduzima dah.