Prije nekoliko godina Srđan Đoković, otac najboljeg svjetskog tenisača, došao je na ideju da u Vojvodini izgradi obiteljsko utočište koje će služiti kao utočište za najmilije i prijatelje. Smještena u blizini Rume, obiteljska rezidencija Đokovića postala je omiljeno odredište za uživanje Jelene i Novaka, dok Dijana i Srđan uglavnom žive u ovom mirnom domu.

Prekrasna vila u Đokovićevom vlasništvu nije ništa drugo nego luksuzna. Smešten u šarmantnom selu Pavlovci, usred slikovitih brda Fruške gore, između Iriga i Rume, služi kao njihova oaza mira. Ne samo da uživaju u njegovoj raskoši iz vlastitog zadovoljstva, već obitelj Đoković u svojim zidovima priređuje i brojne svečanosti. U suradnji s arhitektom, Đokovići su izgradili individualizirane obiteljske rezidencije. Najvažniji faktor pri odabiru mjesta za njihovo novo prebivalište bila je njegova integracija s prirodnim okruženjem, što ih je potaknulo da se odluče za osamljeno mjesto okruženo bujnim zelenilom, zaštićeno od znatiželjnih promatrača.

Osiguravajući apsolutnu osamljenost, rezidencija je ograđena visokom betonskom barijerom, što je čini vidljivom samo s najudaljenije točke susjednog jezera. Osim ekskluzivnog pristupa jezeru, imanje se može pohvaliti prostranim vrtom, cijenjenim utočištem za Stefana i Taru. Uskoro će im se u bezbrižnoj zabavi u ovom idiličnom okruženju pridružiti i mlađi brat Aleksandar. Prošle godine imali smo priliku zaviriti u interijer vile Đoković tijekom vesele proslave rođenja prvog djeteta Saške i Đorđa. Svečano slavlje potaknulo je njihove goste da na društvenim mrežama podijele brojne fotografije, ostavljajući sve zadivljene interijerom kuće u Pavlovcima koji oduzima dah.

Središnje mjesto zauzima primamljivi bazen, dok je raskoš unutar zidova velebne građevine jednako zadivljujuća. Konkretno, interijer odiše osjećajem ekstravagancije, s posebnim naglaskom na jedinstveno dizajniranom kaminu i elegantnom mramornom stubištu. Kruže nagađanja da Srđan Đoković na ovom području ima namjeru izgraditi opsežan kompleks koji će uključivati ​​izgradnju restorana i teniskih terena u neposrednoj blizini njegove rezidencije. O intrigantnoj priči o ljubavi roditelja Novaka Đokovića, Srđanu i Dijani, kao io detaljima iz njihova privatnog života rijetko se govori, plijeni znatiželju mnogih.

Dijana, mještanka Žagubice, tijekom školovanja za učiteljicu skijanja susrela se sa Srđanom Đokovićem iz Kosovske Mitrovice na skijanju na padinama Kopaonika. Nakon sedmomjesečnog udvaranja 1986. odlučili su svoju vezu formalizirati građanskim brakom. Imali smo sreću svjedočiti besprijekornom odijevanju para na njihov poseban dan, zahvaljujući fotografijama koje je Dijana velikodušno podijelila s Marinom Rajević-Savić tijekom njihovog gostovanja u emisiji Dok anđeli spavaju. Tijekom ceremonije vjenčanja, mladoženja je obukao elegantno crno odijelo, naglašeno bijelim karanfilom koji mu je krasio rever. Diana se, s druge strane, odlučila za ukusno neupadljivu bijelu vjenčanicu, odražavajući prevladavajuće modne trendove tog doba. Haljina je imala izvrsne biserne ukrase, a kosu je elegantno skupila u punđu. Upotpunjujući svoj ansambl, u rukama je držala nježan bidermajerski buket.

Tijekom spomenute emisije Dijana je iznijela zasad nepoznate aspekte svoje veze sa Srđanom, kao da se neočekivano našla u izmijenjenom stanju. Gospođa Đoković je svom tadašnjem dečku, sada suprugu, izrazila odluku da zadrži dijete i uvjerila ga da on nema nikakvih obaveza. Imala je snažnu želju roditi dijete, a njemu je prepustila izbor angažmana. Ideja da se s nekim veže nakon samo nekoliko mjeseci veze činila joj se neodoljivom. Srđan posjeduje vlastitu kolekciju igrica koje ga potiču na razmišljanje o hipotetskom scenariju što bi se dogodilo da su određene okolnosti drugačije. Povremeno mi postavi pitanje kakav je bio ishod da se nismo vjenčali i bih li mu dopustila da viđa Novaka. Sa smiješkom sam odgovorila: “Tko kaže da bih ja bila Novak? Možda bi se zvao sasvim drugačije. Pravo pitanje je što bi se dogodilo”, rekla je Dijana u tom trenutku.