Ana Sević je nakon povratka kao voditeljka Zvezda Granda donijela odluku da se preseli sa prethodne adrese. Poznata pjevačica i voditeljica nedavno se s obitelji preselila iz raskošnog stana u beogradskom naselju Šumice na još prestižniju Bežanijsku kosu.

Posljednjih dana Anin život vlada u potpunom kaosu. Proces preseljenja koji je u tijeku ostavio ju je pred mnoštvom zadataka koje tek treba organizirati. Stalna struja profesionalaca i organizatora dolazi i odlazi, svi teže savršenstvu. Anin primarni fokus bio je na vanjštini njezine nekretnine, budući da je njezina krajnja težnja pretvoriti svoju vilu u holivudski raj. Najveći joj je prioritet osigurati privatnost i sigurnost svoje obitelji, zbog čega je inzistirala na postavljanju visokih vrata i visokoj razini sigurnosnih mjera. Nekoć otvoreno imanje danas je ograđeno impozantnim vratima, a na ulazu čuva zaštitarska kućica koja pruža danonoćnu zaštitu, potvrdio je susjed.

Ovo ekskluzivno naselje ne samo da je dom Ane, već služi i kao kulisa za popularni TV show “Zvezde Granda”, a u njemu žive poznate ličnosti poput Saše Popovića, Lepe Brene, Aleksandre Prijović, Dragana Kojića Kebe i mnogih drugih. Kao rezultat, ovo područje odiše neodoljivom privlačnošću. Prema riječima našeg susjeda, žena koja se nedavno doselila u našu lokalnu zajednicu vjerojatno je zaokupljena procesom smještanja u svoj novi dom i posao. Kao rezultat toga, još je nismo imali priliku upoznati. No, s obzirom na bliskost naše zajednice na Bežaniji, samo je pitanje vremena kada će nam se putovi ukrstiti. U međuvremenu smo čuli da je njezino dvorište iznimno prostrano i daje dovoljno mjesta za igru ​​njezine djece. Osim toga, u blizini se nalaze prekrasne šetnice u kojima možete uživati. Nasuprot tome, slika užičke obiteljske rezidencije Ane Sević ostala je živa u sjećanju mnogih.

Oni koji su pomno pratili put mlade pjevačice u natjecanju “Zvezde Granda” sigurno će se prisjetiti jedinstvene privilegije da za to vrijeme zavire u životne prostore sudionika. U gradu Užicu pronaći ćete obiteljsku rezidenciju Ane Sević, skromnu jednokatnicu s dva parkirna mjesta. Iz stana se pruža prekrasan panoramski pogled na cijeli grad, a terasu dosljedno krasi pomno aranžirano cvijeće. Vrijedi spomenuti da će Ana Sević zamijeniti Sanju Kužet u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Osjećaj je doista neopisiv, osjećam se kao da nikad nisam ni otišao.

Ova faza zauzima posebno mjesto u mom srcu, izazivajući osjećaj da sam kod kuće. Kad sam dobio poziv, odbijanje jednostavno nije dolazilo u obzir. Iako se još nisam planirao vratiti, Saša mi je došao i objasnio situaciju, a ja nisam mogao odoljeti. Grand mi je kao drugi dom; Takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila emisiju i bila voditeljka izvanrednih 7 godina. Ana Sević je izrazila zahvalnost na prilici da bude dio Granda, priznajući veliki utjecaj na njen život i izražavajući zadovoljstvo trenutnom situacijom. S petnaest godina Anna se s obitelji preselila u Beograd, gdje je učila srednju Turističku školu. Odlična je učenica, ali ne voli matematiku. Anna nije mislila da će imati karijeru u industriji, ali da će imati karijeru u glazbi. Odmalena je bila obožavateljica Dragane Mirković, pa su joj majka i baka šivale odjeću koju je pjevačica nosila u svojim spotovima. Pohađala je glazbenu školu Aleksandre Radović, ali je karijeru odlučila nastaviti u drugom smjeru.