Prijateljstvo Ace Lukasa i Željka Šašića trajalo je dugi niz godina, ali sve se promijenilo kada je Lukas uplovio u vezu sa Sonjom, Šašićevom suprugom. Otkako je počeo njihov sukob, Željko otvoreno priča o njihovom prijateljstvu i ključnom trenutku kada je otkrio da su se Aca i Sonja spetljali tijekom jednog televizijskog gostovanja.

Željko se ispričao o vremenu koje je proveo s Lukasom, priznavši da više poštuje Lukasa kao prijatelja nego Lukas njega. Lukas u Željkovim očima nije bio pravi prijatelj. Bilo je izazovno predvidjeti put kojim će Lukas na kraju krenuti na temelju njegovog ponašanja u to vrijeme. Unatoč tome, Željko je i dalje brinuo o Lukasu i ponašao se kao njegov moralni kompas, iako je Lukas često pokazivao nestašne sklonosti. Situacija je za Željka postala šokantna kada je otkrio Lukasovu vezu sa Sonjom, no na kraju su svi krenuli dalje sa svojim životima. Željko je izbjegavao pogledati Lukasovu suprugu i bilo mu je teško raspravljati s ljudima oko Lukasa. I dok je Željko mogao pronaći način da se pomiri s Lukasom, nije imao namjeru provoditi vrijeme s njim. Imali su važne rasprave koje su se morale održati, unatoč pogrešnim predodžbama koje su širili novinari koji su vjerovali da su u sukobu.

Šašić se rado prepričao rane faze svoje romantične veze sa Sonjom, ljubavi koja je na kraju rezultirala rođenjem kćeri Sofije. Početak mog puta u Njemačkoj obilježio je grad u kojem je Sonja živjela. Tamo su nam se putevi ukrstili i postupno je među nama procvjetala duboka ljubav, koja je na kraju dovela do rođenja naše kćeri Sofije. Živo se sjećam trenutka kada se posebno pojavila u jednom od mojih glazbenih spotova. Iako sam se u početku protivio njezinom angažmanu u mom radu, izrazila je želju da se pojavi u mom spotu. Prepoznao sam to kao profesionalni pothvat, a ona je to učinila izvrsno. Tada je bila mladolika i atraktivna, a vjerojatno je samo htjela stvoriti trajnu uspomenu.

Uz to, kratko je progovorio i o raskidu braka sa Sonjom. Biti u vezi sa Željkom Šašićem u to je vrijeme bio nevjerojatno izazovan zbog njegove silne ljubomore i nespretnosti. Naše različite osobnosti, želje i potrebe naposljetku su dovele do našeg razdvajanja, kao što je često slučaj u razvodima. Svaka osoba ima vlastita očekivanja od svog partnera u braku. Optuživati ​​jedni druge je nebitno; bitno je da smo oboje živi i zdravi. Nažalost, nismo uspjeli pronaći zajednički jezik, a zajednički život u napetoj atmosferi bio je daleko od idealnog. Obojica smo odlučili dati si drugu priliku, iako nije jasno tko je bio bolji. Bili su to teški trenuci koji nisu pridonijeli pozitivnom ishodu. No, moramo se motivirati da idemo naprijed jer nije kraj svijeta. Sa Sonjom nemam nikakav odnos ni kontakt, pojasnio je pjevač.

Aca Lukas, poznat po svojoj dosjetljivosti i magnetskoj osobnosti, oduvijek je bio hit među damama. Neodoljivi šarm kojim odiše na pozornici osvojio je brojne žene, što nas je navelo da sastavimo opsežnu listu njegovih bivših supružnika i ljubavnih partnerica. Bez obzira na to jesu li njihove veze završile skandalom ili mirom, jedna neporeciva istina ostaje: ove žene, od kojih svaka posjeduje iznimnu ljepotu, zauvijek su urezane u naša sjećanja. Iz tri braka pjevačica je imala ukupno četvero djece – Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju. Prva supruga Ace Lukasa je Ceca Vuksanović, a zajedno imaju sina i kćer. Ceca vodi običan život izvan očiju javnosti, radeći u trgovini i izbjegavajući medijsku pažnju. Nedavno smo je zatekli dok je bila na svadbi njihovog sina Lazara. Aceova srednjoškolska ljubav nekoć je bila žena koja mu je bila draga, ali njihova je ljubav na kraju izblijedila. Unatoč tome, održavaju pozitivan odnos i sada su ušli u fazu ponosnih baka i djedova.