Na renomiranom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” prvi put je u centar pažnje došla talentovana i nadobudna muzička senzacija Rada Manojlović. Nije ni znala da će usred ludila i uzbuđenja takmičenja naići na nekoga ko će postati značajna figura na njenom emotivnom putu.

Uprkos nepokolebljivoj posvećenosti i odlučnosti prema konkurenciji, Rada nije mogla da potisne svoje bujajuće emocije, što ju je na kraju navelo da se upusti u nepredviđenu i duboku romantičnu vezu sa nikom drugim do poznatim pevačem Milanom Stankovićem. Ne mogu da krivim nikoga od nas. Na kraju sam se zaljubio u nekog drugog, što je dovelo do dubokog osjećaja krivice koji me je preplavio. Ova krivica je postala toliko intenzivna da sam čak razmišljao da okončam sopstveni život.

Tek kada sam shvatio da je moje srce sada slobodno i otvoreno za nekog novog, mogao sam da se pomirim sa ovim emocijama. Temu Milanovog raskida i njegovog kasnijeg emotivnog stanja on nije zvanično obelodanio niti priznao u javnosti, ali je zanimljivo primetiti da je njegova pesma, koja je objavljena nedugo nakon raskida, kao da je savršeno obuhvatila njegova osećanja i iskustva tokom tog teškog vremena. Kao rezultat toga, mnogi ljudi povezuju ovu konkretnu stazu s krajem njegove veze, jer se činilo da je to sirov i iskren odraz njegovih osjećaja.

Vjeruje se da je pjesma pod nazivom “Faktor rizika” pružila uvid u glavne faktore koji su doveli do nestanka njihove romanse, a Milan je otkrio svoju dušu kroz moćne i dirljive tekstove. Ako zadrže pozitivno i staloženo držanje, Grand ide iznad i više da uzvrati deseterostruko. Ne samo da posjeduje izuzetne vještine slušanja, već nudi i vrijedne smjernice i savjete. Međutim, otkako se uronio u sferu duhovnosti, svesrdno se posvetio njenoj potrazi.