Andrijana Anči Dabetić, jedna od najpopularnijih pevačica tokom devedesetih godina, bila je u kratkoj emotivnoj vezi sa legendarnim srpskim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem tokom 1994. godine, pre nego što je on stupio u brak sa italijanskom voditeljkom Arijanom Rapaćoni. Andrijana je podelila svoja sećanja na Sinišu nakon tragične vesti o njegovoj smrti.

Izrazila je duboko žaljenje zbog njegove smrti i naglasila kako će ga pamtiti kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život. Otkrila je da je njihova veza bila zanimljiva, ali kratka, završivši se zbog prevelikih obaveza. Andrijana se seća Siniše kao nekoga ko je imao velike planove sa njom, ali je njihova veza okončana jer su oboje imali mnogo obaveza i nedostatak vremena za sebe.

Nakon raskida, ostali su u prijateljskim odnosima, srećni što su mogli da ostanu u kontaktu. Andrijana se povukla sa javne scene kako bi se posvetila porodici, a posebno teško razdoblje prošla je kada je izgubila partnera u saobraćajnoj nesreći. Odlučila je da se fokusira na podizanje svog sina Marka kao samohrana majka.

Markov otac je poginuo u saobraćajnoj nesreći, što je bila teška tragedija za Andrijanu i njenog sina. Ipak, uspeli su da se prilagode novonastaloj situaciji i da žive zajedno hrabro i odlučno. Andrijana je istakla važnost vaspitavanja sina u skladu sa pravim životnim vrednostima i podržava ga u njegovim interesovanjima, kao što su škola i sport. Unatoč izazovima samohranog roditeljstva, Andrijana je posvećena pružanju podrške svom sinu i vodi ga kroz život s ljubavlju i poštovanjem.