Kada je Romana Panić pre nekoliko godina bila uvučena u skandal u Australiji zbog navodnih nezakonitih radnji na bankomatima sa tadašnjim partnerom, a na kraju je čak završila iza rešetaka, mnogi su je osuđivali. Međutim, bilo je i onih koji su stali u odbranu pevačice.

Jedna od njih bila je bivša voditeljka Pinka, Dušica Jakovljević, koja je stala uz Romanu tokom konferencije za novinare kada je Romana puštena iz zatvora i vratila se u Srbiju. Nakon nekog vremena povlačenja iz javnosti, Romana sada vodi drugačiji život. Nedavno je najavila da sa svojim novim dečkom otvara restoran italijanske kuhinje u prestonici.

Dušica je nedavno ugostila Romanu u svojoj emisiji na Hype televiziji, gde sada radi. Tada je izvela stihove pesme koju je, kako kaže, napisala za Romanu, što je pevačicu dovelo do suza.

Stihovi pesme su: “Beskrajno setnih očiju koje se cakle Željnih života kao da su ga se tek takle Dugačkih nogu i čvrstih grudi Opirala se svemu što izmisle ljudi Pitah se često koliko je boli taj stidljiv osmeh kojim svet voli… Dok taj isti svet joj bičuje tugu, ona i krvlju crta sasvim svoju dugu Satkana od ljubavi, bez maske i laži, bilo mi je jasno da samo sreću traži Ta divna duša, nežna i čista, davala je sve, ne tražeći baš ništa Nepravda je srednje ime njeno, zbog koje poželeh da joj kroz pesmu kažem – aman ženo!Živi, i nek te da živiš već jednom puste zveri ljudske, moralne ljuske Razvuci taj osmeh koji jutro mazi, prkosno svima po sujeti gazi Jer, retke su baš takve žene što čista im ljubav teče kroz vene Ljubi te Duša”

Dok je Dušica izgovarala stihove, bila je na ivici suza, a Romana se takođe zaplakala, vidno potresena ovom pažnjom. “Ti nisi normalna… majke mi”, izgovorila je i prišla da zagrli voditeljku.