Milica Pavlović nedavno je proslavila 32. rođendan i u kratkom roku od 48 sati iznenadila je obožavaoce izdavši zadivljujući duet pod nazivom “Mašala” uz Jelenu Karleuš. Talentovana pevačica je u okviru rođendana organizovala raskošnu žurku, koja je postala željno iščekivana godišnja tradicija svakog 11. avgusta.

Ova intrigantna tema je neprekidno izazivala radoznalost šire javnosti tokom dužeg vremenskog perioda. Vrijednosti koje su oblikovale moj karakter i koje nastavljaju da utiču na moje izbore bile su duboko usađene u mene od strane mojih roditelja, koji su odigrali ključnu ulogu u mom odrastanju. Kroz svoje formativne godine u srednjoj školi, boravio sam sa svojim ocem, s kojim dijelim intimnu vezu i često se zajedno bavim značajnim aktivnostima. Tužno me je rastužilo saznanje da mi je Milica, bliska prijateljica, spomenula da više ne održava komunikaciju sa svojom majkom.

Ključno je razjasniti da su okolnosti koje su okruživale ovaj nesretan događaj bile izvan moje kontrole i bile su samo rezultat slučajnosti. Nakon mog razdvajanja od bivšeg partnera, u početku su se trudili da uspostave kontakt, ali je na kraju njihov entuzijazam splasnuo i izgubili su interes za održavanje bilo kakvog oblika veze.  Tokom svog puta sazrijevanja, imao sam sreću da iskusim duboku naklonost i njegu koju mi ​​majka pruža, ali zanimljivo je da su moji baka i djed bili ti koji su tokom mog odrastanja ispunjavali ulogu roditeljske figure pune ljubavi.

Nažalost, moja majka Mirjana Đorđević je odsutna iz mog života više od decenije i njeno odsustvo je bilo opipljivo. Međutim, pojava interneta donela je neočekivani obrt kada se pojavila fotografija moje majke, što je navelo brojne pojedince da primete upadljivu sličnost između mene, Milice i mog otuđenog roditelja.