Bivši suprug Leontine Vukomanović, Filip Pat, neočekivano je ušao u njezin život prije više od petnaest godina. U to vrijeme kružile su priče o Leontininim emotivnim borbama nakon prekida s pjevačem Željkom Joksimovićem. Osjećajući njezinu ranjivost, Filip joj je posvetio značajnu pozornost, što je na kraju dovelo do vjenčanja i preseljenja iz Požarevca pred bračni oltar. 2009. godine par se tajno vjenčao, uz prisustvo Milice Mitrović. Nažalost, njihova je ljubavna priča kratko trajala, a kulminirala je razvodom. Kći Lucija trenutačno je jedina veza između bivših partnera, jer roditeljstvo prolaze odvojeno.

U nedavnom gostovanju u talk showu, Leontina je otvoreno progovorila o svom roditeljskom stilu, istaknuvši da preferira nježno roditeljstvo. S druge strane, Filip ima stroži i rigidniji pristup odgoju djeteta. Leontina je naglasila kako sve majke dijele duboku privrženost svojoj djeci, zbog čega Luciju povremeno pomicanje granica ponekad može dovesti do ruba živčanog sloma. Unatoč tome, Leontina je ponosno izjavila kako Lucija briljira u svojim društvenim odnosima i dobiva velike pohvale za svoje besprijekorno ponašanje. No, važno je napomenuti da se Lucijin odnos s ocem bitno razlikuje.

Bivši suprug Leontine Vukomanović zaslužan je za postavljanje niza smjernica kojih se njihova kći i dalje marljivo drži. Leontina je otkrila kako se ona i Filip drže bez ruku kada su u pitanju metode podučavanja, unatoč tome što imaju različita mišljenja o tome. Ističe da trenutno besprijekorno surađuju. Osim svoje uspješne glazbene profesije, Leontina je postala poznata i kroz sudjelovanje u brojnim televizijskim glazbenim natjecanjima u Srbiji. Njezini tekstovi, puni intenzivnih emocija, često istražuju teme vezane uz osobne veze i emocije.