Pevačica Tanja Savić nedavno je obradovala svoje fanove na Instagramu vestima o povratku na muzičku scenu. Nakon kraće pauze, Tanja je otkrila da vredno radi na novim pesmama za svoj nadolazeći album. Iako nije precizirala tačan datum izlaska albuma, otkrila je da je već otpevala sve pesme i da će album uključivati i jedan poseban duet sa muškim izvođačem.

„Želim da se oglasim samo da ne mislite da ništa ne radim… Malo sam odmarala nakon turneje u Americi, a sada završavam pesme koje sam snimila za novi album. Na albumu će biti i jedan duet. Nikada nećete pogoditi s kim! Radi se o muzičaru iz narodne muzike. Zanima me šta mislite, ko bi to mogao biti?“ napisala je Tanja na svom Instagram profilu, izazvavši veliku radoznalost i uzbuđenje među svojim pratiocima.

  • Fanovi s nestrpljenjem iščekuju novi album, a Tanjine objave na društvenim mrežama, gde deli stihove svojih novih pesama, dodatno su podstakle njihovo interesovanje. Nedavno je podelila deo jedne pesme sa albuma, a stihovi su odmah osvojili srca njenih obožavalaca:

„Bila sam fanatik, plakala zbog tebe satima,
praštala i držala ljubav na aparatima,
od poroka otela te, svaku krizu ispratila,
grlila sam tvoje trnje kao da je svila.“

Uz stihove, Tanja je dodala: „Da li vam se svidjaju ovi stihovi koje je za mene napisao Petar Stokanović?“ Njeni fanovi su bili oduševljeni emotivnim rečima i jedva čekaju da čuju celu pesmu. Podsećamo, ovaj album će biti Tanjin peti po redu, a uz to je najavila i svoj prvi solistički koncert u Beogradu ove godine, kojim će obeležiti 20 godina uspešne muzičke karijere.

Tanja je takođe podelila sa javnošću detalje iz svog privatnog života. Sa svojim jedanaest godina mlađim partnerom, Muhamedom Mukijem Bešićem, uživa u ljubavi i podršci koju joj pruža. Tanja ne krije svoju sreću i često ističe koliko joj znači njegova podrška. Nedavno su se zajedno pojavili na jednom javnom događaju, gde je Tanja govorila o njegovom odnosu sa njenim sinovima iz prvog braka.

„Muki ih je razmazio, ali s merom. On je zaista pravi uzor njima, pokazuje im kako bi se jedan otac trebao ponašati prema svojoj deci. Ima autoritet, ali i puno ljubavi prema njima. Dečaci su sada u uzrastu od 12 i 13 godina. Ja sam uvek bila brižna mama, i to se neće promeniti,“ rekla je Tanja.

Dodala je i: „Moji sinovi ga zovu Muki, jer oni imaju svog biološkog oca. Muki im je prijatelj i trudimo se da im ulepšamo život što je više moguće.“ Ove reči su potvrdile da Tanja, pored uspešne muzičke karijere, vodi i ispunjen porodični život, gde je okružena ljubavlju i podrškom svojih najbližih.

Tanja Savić je izuzetno talentovana i poznata srpska pevačica narodne muzike, čija muzička karijera obuhvata mnoge uspehe i prepoznatljive hitove. Rođena je 20. novembra 1985. godine u Radincu, malom mestu u Srbiji, gde je odrasla i razvila svoju ljubav prema muzici. Tanjin put ka muzičkom uspehu započeo je još u ranom detinjstvu, kada je pokazivala izuzetan talenat za pevanje. Već u osnovnoj školi učestvovala je u školskim pevačkim takmičenjima i talent šou programima, gde je privlačila pažnju svojim izvanrednim glasom i scenskim nastupima.

Njena strast prema muzici samo je rasla tokom godina, što ju je navelo da ozbiljno razmišlja o profesionalnoj muzičkoj karijeri.Tanjin ulazak u svet profesionalne muzike desio se kada je privukla pažnju producenata i menadžera svojim izvođenjem na lokalnim takmičenjima i festivalima. Njena izuzetna interpretacija narodnih pesama i emotivni nastupi brzo su je katapultirali u svet estrade. Tanja je potpisala ugovor sa jednom od vodećih izdavačkih kuća i 2003. godine objavila svoj prvi album, koji je postao hit i doneo joj široku popularnost širom Balkana.