Ksenija Deli, ambiciozna manekenka koja potiče iz prelepe zemlje Moldavije, postala je slavna kada je debitovala u muzičkom spotu poznatog Džastina Bibera za hit na vrhu liste “What do u mean”. Međutim, njena kasnija zajednica sa bogatim egipatskim tajkunom, Osamom Fati Rabagh Al Sharifom, zaista ju je gurnula u centar pažnje, zaokupljajući pažnju i javnosti i medija. Neobičan aspekt njihove veze koji je odmah izazvao intenzivnu analizu bio je zapanjujući razlika u godinama između njih dvoje, s tim da je njen voljeni muž bio nevjerovatnih 36 godina stariji od nje.

Ova ogromna razlika u godinama, u kombinaciji sa njegovim zavidnim statusom milijardera, neizbježno je podstakla buru negativnih kritika prema paru. Mnogi skeptici su brzo doveli u sumnju autentičnost svoje ljubavi, insinuirajući da su Ksenijini motivi za ulazak u ovu svetu vezu bili vođeni isključivo novčanom dobiti, a ne istinskom naklonošću.

Budući da su u braku dugi niz godina, njihova veza se suočavala sa stalnim ispitivanjem i kritikama, a mnogi su optuživali manekenku da je isključivo zainteresirana za bogatstvo svog partnera. U pokušaju da se izbori sa ovim optužbama, Ksenija često na svom Instagram nalogu deli slike sebe i svog supruga, praćene iskrenim natpisima koji odražavaju njene prave emocije.

Dok ih jedni doživljavaju kao duboko zaljubljeni par, drugi osuđuju značajnu razliku u godinama i insinuiraju da Ksenija glumi ljubav kako bi iskoristila muževljev finansijski status. Nije ni znala da će kada uđe u sindikat sa milionerom naići na takav animozitet i negativne kritike javnosti. Nakon što je Ksenija na svom Instagram nalogu izrazila iskreno uvjerenje da njena kćerka i suprug savršeno obuhvataju sve njene nade i snove, našla se bombardirana salvom nemilosrdnih komentara.