Ksenija Deli, moldavska manekenka i model, započela je svoj put ka slavi kada se pojavila u spotu za pjesmu “What Do You Mean?” popularnog kanadskog pjevača Justina Biebera. Ipak, njen život nije ostao van fokusa javnosti sve do trenutka kada je stupila u brak sa egipatskim biznismenom Osamom Fati Rabagom Al Šarifom, koji je od nje stariji čak 36 godina. Njihova neobična veza, obogaćena činjenicom da je Osam milijarder, ne samo da je privukla pažnju medija, već je i izazvala lavinu negativnih komentara zbog velike razlike u godinama.

 

 

 

 

U svojim 32 godine, Ksenija je mlada i vitalna, dok njen suprug Osam već broji 68 proljeća. Ipak, ova značajna razlika u godinama nije ih spriječila da izgrade zajednički život i osnuju porodicu, te je Ksenija podarila Osamu predivnu djevojčicu.

Kada se pogleda bilo koja njihova zajednička slika, osim izraza ljubavi, ne izostaju ni komentari koji ne štede na kritici.Dok neki vide duboku povezanost i strast, drugi ne mogu zanemariti ogromnu razliku u godinama te izražavaju sumnje u iskrenost njihove veze. Uprkos negativnim komentarima, Ksenija se na društvenim mrežama otvoreno diči svojom ljubavi prema Osamu, često dijeleći fotografije koje odišu emocijama.

 

 

 

 

Kritike na račun njihovog braka i veze ne štede ni Kseniju, koja je suočena s optužbama da je njen glavni motiv materijalna dobit. Ipak, istinska priča iza njihovog odnosa ostaje poznata samo njima. Njihovi izrazi ljubavi i zajedničke fotografije jasno ukazuju na duboku povezanost, ali je svakako važno naglasiti da prava priča leži iza zatvorenih vrata njihovog doma.

 

 

 

 

Ksenija je osoba koja se otvoreno diči svojom ljepotom i stajlingom na društvenim mrežama, imajući pritom zavidan broj pratilaca.Međutim, poput mnogih javnih ličnosti, i ona nije pošteđena kritika. Iako neosporno posjeduje izvanrednu ljepotu, pojedinci su skloni sumnjati u autentičnost njenog izgleda, optužujući je za korištenje fotošopa kako bi postigla savršenstvo. Bez obzira na negativne komentare, Ksenija ostaje dosljedna sebi, dijeleći svoj život sa svojim pratiocima putem društvenih mreža, ostavljajući pravično mjesto za lične promjene koje svi doživljavamo.

BONUS TEKST

Uzvišena tišina šumskog prostranstva samo je povremeno prekidana melodijom ptica koje pjevaju svoje jutarnje sonate. Sunčevi zraci probijaju se kroz guste krošnje stabala, stvarajući igru svjetlosti i sjene na tlu obraslom mahovinom. Miris divljeg cvijeća i smole dopire do nosa, čineći svaki udah dubokim i osvježavajućim.

U ovom oazi prirode, svaki korak je poput plesa s prirodom, gdje se svaki list pod stopalom čini poput poziva na istraživanje skrivenih tajni šume. Ptice koje prelijeću iznad glave pružaju nevjerojatan prizor, dok se njihovi zvuci stapaju s šumom, stvarajući harmoniju koja umiruje dušu.

Duboko u unutrašnjosti šume, skrivena je bistri potok, čija voda bljeska pod sunčevim zrakama. Vodeni tokovi kao da pričaju svoju priču dok se prepliću kroz kamenje, stvarajući melodiju koja oponaša ritam prirode.

Zvukovi šume su poput prirodnog terapeuta, umirujući um i oslobađajući dušu od tereta svakodnevnog života. Svaka grana koja škripi pod težinom koraka podsjeća na snagu prirode, koja živi i diše oko nas.

Dok se sunce polako spušta prema horizontu, boje neba prelaze u nijanse narančaste i ljubičaste, stvarajući prizor koji oduzima dah. U ovom trenutku, sve brige i problemi blijede u pozadinu, ostavljajući prostor samo za mir i spokoj koji pruža priroda.

Ovo je mjesto gdje se čovjek vraća svojim korijenima, gdje se povezuje s zemljom i stvara neizbrisive uspomene koje će trajati vječno u srcu. Jer u šumi, svaki trenutak je poseban dar, svaka biljka i životinja su prijatelji koji dočekuju s otvorenim rukama.