Vladimir Vuksanović, poznat i kao Vlada Vuksanović, nije samo ekonomista, već je i nekadašnji maneken, televizijska ličnost i pobednik prvog “Survivor-a”. Osim toga, nosio je titulu najpoželjnijeg neženje u Beogradu, što je privuklo pažnju mnogih.

 

 

 

 

 

Ovaj atraktivni muškarac je svojom harizmom, isklesanim mišićima i neodoljivim šarmom osvajao srca mnogih dama sa naše javne scene. Nakon raskida veridbe sa poznatom pevačicom Natašom Bekvalac, uplovio je u bračne vode sa zanosnom brinetom iz Dominikanske republike, Dahiane. Njihova ljubavna priča postala je primer skladnog odnosa i sreće, a rezultirala je rođenjem dvoje dece.

Vuksanović neretko ističe svoju suprugu kao boginju, hvaleći njen izgled i seksepil čak i nakon dve trudnoće. Par često deli intimne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući da uživaju u putovanjima i zajedničkim aktivnostima. Njihova ljubav i nežnost jedno prema drugom jasno su vidljivi.

 

 

 

 

Iako su se spekulisali o romansi između Vuksanovića i poznate folk dive Cece Ražnatović, oni su odlučno demantovali ove glasine, ističući da su samo prijatelji.Iako su mediji spekulisali o romansi između Vlade i poznate pevačice Cece Ražnatović tokom 2009. godine, njih dvoje su oštro demantovali te navode. Vladimir je isticao da želi da se njegovo ime ne provlači po novinama u kontekstu ljubavnih tračeva, dok je Ceca istakla da su te priče prenaduvane.

Romansa između Vladimira i Nataše Bekvalac bila je predmet interesovanja medija tokom 2009. godine. Njih dvoje su tada bili u vezi, ali su raskinuli nakon nekog vremena, suočeni sa pritiscima javnosti. Iako su se trudili da sačuvaju svoju vezu od medijske pažnje, ljubav nije izdržala sve izazove.

 

 

 

 

Nakon razlaza sa Bekvalčevom, Vladimir je pronašao sreću sa svojom sadašnjom suprugom Dahiane, sa kojom uživa u harmoničnom braku i porodičnom životu. Iako su prošli kroz teške trenutke, izgleda da je Vuksanović pronašao ženu svog života, dok je Nataša Bekvalac izjavila da je taj period bio najljubavniji u njenom životu, ali da je morala da se suoči sa pritiscima spoljnjeg sveta. Iako veza sa Natašom Bekvalac nije uspela, Vladimir je pronašao svoju životnu sreću pored svoje supruge Dahiane. Ona je postala žena njegovog života, sa kojom uživa u skladnoj porodičnoj idili.

BONUS TEKST

Vladimir Vuksanović, poznat i kao Vlada Vuksanović, je srpski ekonomista, model, televizijska ličnost i pobednik prvog srpskog izdanja popularnog televizijskog šou programa “Survivor”.

Vladimir je stekao diplomu iz ekonomije, ali je postao poznat javnosti kao model i televizijska ličnost. Njegov izgled, harizma i šarm privukli su pažnju mnogih, što ga je učinilo poželjnim neženjom u Beogradu.

Nakon osvajanja titule pobednika u prvom srpskom “Survivor-u”, postao je još poznatiji široj javnosti. Njegova hrabrost, izdržljivost i strategija u televizijskom takmičenju doprineli su njegovoj popularnosti i osvojili simpatije gledalaca.

Pored svoje televizijske karijere, Vladimir se bavio i manekenstvom. Njegov izgled i fotogeničnost omogućili su mu da se istakne na modnim pistama i u reklamnim kampanjama.

U privatnom životu, Vladimir je bio u vezi sa poznatim ličnostima poput Nataše Bekvalac, ali je kasnije uplovio u bračne vode sa svojom suprugom Dahiane, poreklom iz Dominikanske Republike. Njih dvoje su roditelji dvoje dece i uživaju u skladnom porodičnom životu.

Iako je njegova javna ličnost često bila predmet interesovanja medija, Vladimir je uspeo da sačuva određenu dozu privatnosti i da se fokusira na svoju porodicu i karijeru.