Svakodnevno se objavljuje mnoštvo članaka o poznatim ličnostima i njihovim iskustvima u svijetu zabave. Međutim, jedna porodica je bila u centru pažnje posljednjih šest mjeseci, suočavajući se s brojnim preprekama na tom putu. Oduševljeni obožavatelji raduju se što ga vide kako ima divne frizure i prati svoje voljene u uzbudljivim eskapadama.

Krasio je profile svoje bake Cece Ražnatović, svojih roditelja, a sada i tetke Anastasije, a usput je stekao popriličan broj pratilaca. Mlađi unuk Cece Ražnatović nedavno je uhvaćen na fotografiji tokom jedne od njegovih uobičajenih šetnji, a njegova ponosna tetka je ljubazno odlučila da ovu divnu sliku podijeli sa širom javnosti. Odabir odjeće za dijete nije bio slučajan, jer su ga krasili zanosni tigrasti uzorci. Ovaj namjerni odabir odjeće ima duboku simboliku, predstavljajući duboku vezu koju dijete dijeli sa svojim pokojnim djedom, koji slučajno ima isti rođendan. Kao rezultat toga, ova dirljiva slika naišla je na izuzetno pozitivan odgovor u javnosti.

Krstan, malo dijete, donijeto je na ovaj svijet u aprilu mjesecu. Utjehu i sigurnost pronalazi u zagrljaju svoje majke i oca pune ljubavi, koji mu pružaju ogromnu utjehu. Ne samo da mu roditelji pružaju nepokolebljivu podršku, već ga i stariji brat Željko i draga baka obasipaju velikom pažnjom i brigom. Unatoč svojim nježnim godinama, Krstan je već uspio osvojiti srca mnogih pojedinaca, jer je njegovo prisustvo naširoko prikazano na brojnim društvenim mrežama.

Važno je napomenuti da je Bogdana Ražnatović, u društvu supruga Veljka, sredinom aprila rodila prelepog dečaka po imenu Krstan. Po odlasku iz porodilišta, radosna porodica se preselila u prelepu vilu na Dedinji, gde nameravaju da borave duži vremenski period. Kada Bogdana bude imala priliku da se potpuno oporavi, planira da se vrati u Titel, gde je Cecinom sinu poklonjena kuća kao deo miraza.