Internet je bio pun priče u kojoj je detaljno opisano priznanje koje je dala supruga, a ova priča je izazvala bezbroj odgovora različitih pojedinaca. U početku je talas uzbuđenja i pozitivnosti zahvatio one koji su se susreli sa pričom, dok su je prigrlili raširenih ruku. Međutim, u tom moru entuzijazma, pojavili su se i džepovi ljutnje i ljutnje, jer je otkriće izazvalo suprotstavljene emocije. Ironijom sudbine, čista ironija cijele situacije uspjela je zagolicati smiješne kosti pojedinim pojedincima, koji su se zabavili u ovom neočekivanom raspletu događaja.

U svim ostalim aspektima svoje ličnosti nikada nisam pokazivala znake zavisti, i nisam imala apsolutno nikakvog osnova ili opravdanja da optužujem svog voljenog muža za nevernost. Ipak, bila je jedna neobična noć kada se činilo da se neodoljiv osjećaj nelagode uvukao u dubinu mog bića, odbijajući da se pustim.

U pokušaju da smirim svoj nemirni um, dok je moj muž mirno spavao pored mene, donijela sam odvažnu odluku da zaronim u dubine njegovog telefona. Sa nepokolebljivom odlučnošću, pomno sam pročešljao svaku poruku i pažljivo ispitao njegove društvene interakcije na mreži, nadajući se bez nade da ću pronaći nešto što bi olakšalo moje uznemireno srce.

Nakon opsežne i detaljne istrage, naišla sam na zapanjujuće otkriće – ukupno tri kontakta u telefonu mog supruga koji su izazvali sumnju zbog prečestog biranja brojeva. Svaki od ovih kontakata imao je neobične opise koji su dodatno raspirivali moju tjeskobu. Jedan je okarakterisan kao posedujući dodir koji se može opisati samo kao oličenje nežnosti, dok je drugi bio upoređen sa suzama koje sadrže slatkoću meda. Treći kontakt je bio još više uznemirujući, označen kao žena iz snova mog supružnika.