Od samog početka bilo je vidljivo da će se između Saše Popovića i Suzane Jovanović rasplesti zanosna ljubavna priča. Zajednicu Saše Popovića i Suzane smatraju izrazito nepovoljnom.Lokalni mediji navode da su im se putevi ukrstili 1991. godine, na ekstravagantnoj proslavi 18. rođendana Svetlane Cece Ražnatović.

  • Iako se njihovo spajanje isprva nije očekivalo, među njima je postojala neosporna kemija. Međutim… Na značajnom slavlju proslavljene folk dive slavio je Saša Popović, a ne njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović. Kako se to dogodilo u davnoj prošlosti, brojni pojedinci sada razmišljaju o tome kako je susret Popovića i iznimno zanosne pjevačice mogao nepovratno promijeniti njezinu životnu putanju. Zlata Petrović navodno je predmet rasprave. Domaći mediji prenose kako je ljubav Sašine i Pejine bivše supruge naglo planula pa su svoju romansu učvrstili duetom pod nazivom “Horoskop.

Tijekom ranih faza svoje uspješne karijere, njih dvoje surađivali su na zadivljujućem duetu pod nazivom “If we want to” i “You were born to be my girlfriend”. Prema izvješćima lokalnih medija, njihova je ljubav bila ispunjena intenzivnom strašću, zbog čega su neki nagađali da će redatelj orkestrirati veliku produkciju koja će pjevačicu na kraju odvesti pred oltar. Međutim, suprotno očekivanjima, njihovoj je vezi na kraju došao kraj. Cijeli ishod ovisi isključivo o priči.

  • Saša Popović trenutno veliko ispunjenje nalazi u zajednici sa Suzanom Jovanović, koju je često proglašavao svojom sudbinskom srodnom dušom i iskrenom ljubavlju. Zajedno posjeduju sjajno prebivalište, obitelj punu ljubavi, a uz svoju imućnu egzistenciju, Saša i Suzana s ponosom mogu izjaviti svoje trajno međusobno divljenje koje traje godinama. Rođen 24. travnja 1954. u Novom Sadu, Aleksandar Saša Popović srpski je glazbenik i harmonikaš. On nije samo osnivač benda Slatki greh nego i direktor producentske kuće “Grand”. Od 1996. godine Popović živi i radi u Beogradu. Godine 1997. stupio je u brak s folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. godine dobili i kćer Aleksandru.

Osim toga, Popović je kao svoje dijete zagrlio Suzaninog sina Danijela iz prethodnog braka. S nepunih 10 godina krenuo je na svoj harmonikaški put, a do svoje 16. godine pokrenuo je inicijativu da zajedno sa svojim prijateljima osnuje svoj prvi orkestar. Od 1976. godine profesionalno usavršava svoje glazbene vještine, od osnivanja renomiranog ansambla Lira show. Značajan razvoj orkestar doživljava 6. aprila 1980. godine, kada u njihove redove dolazi Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena. Njihovi jedinstveni i zadivljujući nastupi zaokupili su pažnju publike objavljivanjem pjesme “Čačak, Čačak” 1981. godine.

  • Prvi album pod nazivom “Čačak, Čačak” svijetu su predstavili Lepa Brena i Slatki greh 1982. godine, a potom i usko izdavanjem drugog albuma, “Mile voli disco”, kasnije te iste godine, zahvaljujući PGP RTB-u. Uz ogromnu popularnost ova dva albuma, pjesme poput “Lady from London” i “Duge noge” također su stekle široko priznanje. Njihovo sudjelovanje na jugoslavenskom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom “Sitnije, Cile sitnije” možda nije rezultiralo pobjedom, ali je neosporno postalo monumentalni hit.

Cijelo desetljeće Lepa Brena i Slatki greh krasili su pozornice diljem bivše Jugoslavije, osvajajući publiku u renomiranim dvoranama diljem Beograda, Zagreba, Skoplja, Sarajeva i Ljubljane. Njihovi nastupi ne samo da su učvrstili njihov status nacionalnih idola, već su stekli i ogromnu popularnost među jugoslavenskom dijasporom diljem svijeta.