Priprema za venčanje Ace Sofronijevića je u punom jeku, otkriva “Blic”. Nakon godinu dana ljubavne veze s prelepom doktorkom Kosanom, s kojom je započeo zajednički život, ovaj uspešni harmonikaš donosi odluku da kroči u brak.

Mladenci su već izabrali datum za svoje venčanje, koje će se, u tajnosti, održati 7. maja. Ceremoniji će prisustvovati članovi porodice i prijatelji, a sve će biti organizovano prema željama mlade doktorke, koja se retko pojavljuje u javnosti. Za lokaciju su odabrali luksuzan beogradski restoran, a dekoracijom će se baviti sama mlada. Aca Sofronijević je takođe otkrio ko će zabavljati čak 400 gostiju:

  • “Da, venčavam se sedmog maja. Veoma sam uzbuđen i srećan zbog toga… Moji prijatelji jedva čekaju. Na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, momak iz mog kraja, talentovani mladi muzičari i muzičarke iz Kraljeva”, izjavio je za spomenuti list. O vezi sa svojom izabranicom, harmonikaš nije mnogo govorio, težeći da sačuva privatnost za sebe i svoju partnerku.

“Ljubav donosi slobodu, a ja sada osećam tu slobodu. Veoma sam srećan, ali ne bih želeo previše da iznosim detalje. Želim da zadržim svoj privatni život za sebe, ali bez ljubavi, život ne bi bio potpun. Naša veza je ozbiljna, ali nećemo mnogo javno o tome govoriti. Kada dođe vreme, sve će biti otkriveno. Za sada, želim da zadržim malo misterije”, izjavio je Sofronijević ranije za “Grand”.

BONUS TEKST

Aco Sofronijević, često nazivan i Acom, je popularni srpski harmonikaš i pevač rođen 12. februara 1979. godine u Kraljevu, Srbija. Njegova muzička karijera obeležena je virtuoznim sviranjem harmonike i izvođenjem narodne muzike koja osvaja srca širom Balkana.

Još od ranog detinjstva, Aco je pokazivao izuzetan talenat za muziku. Počeo je svirati harmoniku veoma mlad, inspirisan muzičkim nasleđem svog kraja. Brzo je napredovao u svom umeću i postao je prepoznatljivo ime u lokalnoj muzičkoj sceni.Tokom odrastanja, Aco je nastavio da razvija svoj muzički talenat i usavršava svoje veštine sviranja. Inspirisan narodnom muzikom i bogatom muzičkom tradicijom Balkana, brzo je stekao popularnost kao izvođač narodne muzike. Njegov virtuozni pristup harmonici i izuzetna interpretacija pesama privukli su pažnju publike širom regiona.

Njegova profesionalna karijera započela je nastupima po kafanama i klubovima širom Srbije, gde je stekao poštovanje publike svojom virtuoznošću na harmonici i emotivnim izvođenjem narodnih pesama.

Aco Sofronijević je postao poznat široj publici zahvaljujući svojim hit singlovima i albumima, koji su osvojili brojne ljubitelje narodne muzike. Njegova muzika odražava duh tradicionalne srpske kulture, ali istovremeno donosi i moderni pečat koji je čini privlačnom i aktuelnom. Pored uspešne muzičke karijere, Aco je takođe poznat po svojoj skromnosti i blizini sa svojom publikom. Njegovi nastupi su uvek puni energije i emocija, što ga čini omiljenim izvođačem među ljubiteljima narodne muzike.

Osim po svojim muzičkim dostignućima, Aco Sofronijević je takođe prepoznatljiv po svojoj humanitarnoj aktivnosti. Često se angažuje u brojnim dobrotvornim akcijama i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Aco Sofronijević je ne samo muzička, već i kulturna ikona koja nastavlja da inspiriše i očarava svojom muzikom i humanitarnim radom.Aco Sofronijević nastavlja da gradi svoju karijeru kao jedan od najpoznatijih predstavnika narodne muzike na Balkanu, ističući se svojim talentom, posvećenošću i strašću prema muzici.