Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgradili su život pun sreće i ljubavi, život koji je pre nekoliko godina dodatno obogaćen dolaskom njihovog voljenog sina Aleksandra. Uprkos nemilosrdnim naporima medija da seju razdor, njihove nepokolebljive emocije i cvetajuća ljubav pružaju neraskidivu vezu koja osigurava da će ostati ujedinjeni.

Uprkos njihovim najboljim pokušajima da nađu vremena jedno za drugo, tu neizbežno dolazi do tačke u kojoj profesionalne obaveze zahtevaju njihovo razdvajanje. Filip se često nalazio u Sjedinjenim Državama, dok Prija redovno kreće na turneje po Evropi. Shodno tome, nedavne spekulacije koje sugerišu da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ostavku proglasili netačnim. Tokom Filipovog putovanja u Ameriku, Prija je ostala u Beogradu da brine o njihovom sinu Aleksandru. Međutim, ovoga puta Beograd će ostati bez njihovog prisustva jer je Priya, kao veoma tražena pevačica, veoma tražena tokom letnje sezone.

Sa brojnim koncertima u nizu širom Srbije, trenutno je u Guči, gde je sinoć opčinila publiku svojim zadivljujućim nastupom, dok je njen suprug krenuo na put u Sloveniju. Prava priroda aktivnosti Prijinog muža u susjednoj zemlji ostaje nepoznata, ostavljajući prostora za spekulacije da on možda istražuje potencijalne mogućnosti ulaganja za novi poslovni poduhvat. Intrigantni tragovi pronađeni u njegovoj Instagram priči nagoveštavaju njegovo uživanje u mirnom vinogradu, što je navelo brojne pojedince da razmisle da li bi proizvodnja vina mogla biti njegova buduća potraga.

Međutim, također je moguće da on jednostavno cijeni izuzetan okus vina proizvedenog u toj regiji. Bez obzira na neizvjesnost koja okružuje njegove aktivnosti, njegovo srce željno žudi za trenutkom kada će se konačno ponovo spojiti sa svojom voljenom ženom i njihovim dragocjenim djetetom, koji trenutno primaju brigu pune ljubavi svojih dragih baka i djedova.