Nakon više od deset godina čekanja, Jelena Karleuša je konačno predstavila svoj dugo iščekivani album, koji je označio njen trijumfalni povratak na muzičku scenu.Ali to nije sve! Kao posebnu poslasticu za moje nevjerovatne fanove, želim podijeliti neke uzbudljive vijesti. Narednih dana ću objaviti datum događaja koji se ne propušta, a koji će se održati u živopisnom gradu Beogradu.

Ovo ekskluzivno druženje će biti prilika da se svi okupimo, uživamo u veličanstvenim melodijama albuma i uronimo u zadivljujuću auru novih pjesama. Zanimljive detalje ovog događaja ukratko je nagovestila uvek talentovana Jelena prilikom najave našeg najnovijeg hita. Jelena je bila čvrsto uverena da se ovoga puta stvari neće odvijati glatko. Kako bi riješila dugotrajne sukobe sa porodicom Radulović-Tucaković, donijela je odluku da obustavi objavljivanje nekoliko pjesama koje su ranije bile predviđene za objavljivanje. Naime, Jelena je imala nerešene probleme sa Lačom, koji je nažalost u međuvremenu preminuo, kao i sa njegovim ocem Futom, koji je potvrdio vlasništvo nad autorskim pravima za tri pesme koje se nalaze na njenom predstojećem albumu.

Nažalost, čini se da će proći dosta vremena prije nego što ove pjesme budu u stanju da krasne talase. Nakon dugo očekivanog Jeleninog debija sa njenim najnovijim pesmama, bila je preplavljena obiljem čestitki od strane njenih kolega i raznih pojedinaca iz industrije zabave, a svi su joj aplaudirali što je postigla tako izuzetan uspeh. Zapažene ličnosti poput Mire Škorić, Sofije Milošević i brojnih drugih odvojile su vremena da požele svoje tople želje Jeleni.

Naravno, javnost sada željno iščekuje odgovor Jeleninog otuđenog supruga Duška, radoznao da sazna šta misli o njenom poslednjem albumu. Samo je pitanje vremena kada ćemo dobiti odgovore na ova goruća pitanja, kao i dobiti daljnji uvid u život ove senzacionalne pop zvijezde.