Mediji su godinama nemilosrdno na meti pjevača Miroslava Ilića zbog njegove navodne bivše partnerice Mirjane Antonović. Njihov spor koji još traje vodi se oko priznanja njihova sina Devina za kojeg Antonović tvrdi da je plod njihove prijašnje veze. Njegovi postupci po ovom pitanju za mnoge su bili izvor razočaranja. U cijeloj ovoj muci, upućeni otkrivaju, supruga Miroslava Ilića nije pronalazila utjehu.

Dugo je pjevačeva obitelj, koju čine supruga Gordana te sin i kćer, hrabro i šutke podnosila goleme nedaće. Goca se, naime, s Ilićem suočavala s brojnim kušnjama, uključujući njegovu borbu s alkoholizmom i problematičnim ponašanjem, kao i dulja razdoblja razdvojenosti tijekom njegovih turneja. Međutim, donijeli su svjesnu odluku da neće javno govoriti o svojim borbama. Nažalost, percepcija javnosti poljuljana je optužbama Mirjane Antonović da joj Miroslavova supruga predstavlja prijetnju i da je to glavni razlog njenog odbijanja priznanja Devine. Ovakva nepravedna reakcija prema ženi, koja u ovoj situaciji ne snosi nikakvu odgovornost, izazvala je buru u javnosti.

U nedavnoj izjavi za naš portal bivši susjed obitelji Ilić prekinuo je njihovu višegodišnju šutnju kako bi podijelio svoja razmišljanja i osobna iskustva. Otkrića oko Miroslava i Mirjane doista su me zapanjila, jer sam suočen s postojanjem takvih osoba. Duboko me ražalostilo svjedočiti bespoštednim napadima na obitelj Ilić od strane medija i pojedinaca na društvenim mrežama. Ono što me doista potreslo do temelja su negativni komentari upućeni Goci, koji su poslužili kao podsjetnik da je naše društvo skrenulo. Zbunjujuće je vidjeti ljude kako podržavaju svoje ljubavnike, dok istovremeno osuđuju svoje supružnike. Bivši susjed ponovio je ovo mišljenje kroz njihovu izjavu.

Unatoč tome što nisam dugo živio u neposrednoj blizini Ilića, posjedujem duboko razumijevanje njihovih posebnih kvaliteta. Imperativ je odbaciti sve besmislene zablude kojih se možda držite, jer su one često upletene u lažne aktivnosti. Dok se Miroslav može doživljavati kao svjetionik, on je u stvarnosti obična i utemeljena osoba. Pokušaj da se riječima dočara suština Goce pokazao se kao nemoguć zadatak. S obzirom na to da je društvo od djetinjstva, sliči Mirjani što mnoge uznemiruje, no ona je zapravo nježna i suosjećajna duša. Tijekom svog postojanja, ona je bila primjer nepokolebljive odanosti kao supruga i majka, zračeći istinskom milošću. Isto se može reći i za njihovu kćer Mariju, koja ne samo da je uspješno završila školovanje na prestižnoj instituciji, već je i ušla u brak s političarem.

Čak i suočene sa svojim postignućima, Goca i Marija zadržavaju skromno i nepretenciozno držanje. Ako slučajno tražite Gocu, najbolje šanse da je pronađete je na nekom od Miroslavovih sporadičnih nastupa. Iako bi lako mogla bježati od svjetla reflektora, ona to ne čini jer je utjelovljenje autentičnosti. Ovu informaciju otkrila je nepoznata susjeda, koja tvrdi da će joj obitelj Ilići priznati zbog prošlih zajedničkih trenutaka istinske povezanosti.