Na prvi pogled, svjetski poznate ličnosti koje uživaju u raskošnom i bogatom životu, zapravo kriju tugu i teške nesreće. Postoji dugačak popis onih koji su podlegli opasnostima droge i alkohola, suočili se s financijskom propašću i doživjeli burne ljubavne živote. Kao jednu takvu ličnost, kao primjer, možemo uzeti Tejlor Swift, omiljenu američka pop senzaciju, i Travisa Kelce, cijenjenog igrač američkog nogometa, koji je sa Tejlor otputovao na zajednički godišnji odmor.

  • Uživajući u toplom zagrljaju sunca, ugnijezdili su se jedno uz drugo na prekrasnim obalama zadivljujućih Bahama. Cijelo vrijeme provedeno zajedno, ovaj je par ostao nerazdvojan, obasipajući jedno drugo nježnim gestama.

Tijekom povijesti, Taylor je iskusio obrazac da bude iskorišten, a zatim odbačen. Međutim, čini se da je sada otkrila osjećaj radosti i ispunjenja u stvarima srca. Istovremeno, njezina je karijera obilježena neusporedivim postignućima, čime je zaslužila brojna cijenjena priznanja. Unatoč njezinim profesionalnim trijumfima, njezini romantični napori nisu dobili istu razinu priznanja, što je izazvalo sumnju u njezinu sposobnost da pronađe pravu ljubav.

Njezino početno iskustvo s romantičnom ljubavi dogodilo se kada je imala samo 18 godina i susrela se s Joeom Jonasom, frontmenom The Jonas Brothersa. Njihova je veza, međutim, naglo prekinuta u kratkom telefonskom razgovoru koji nije trajao više od pola minute. Ogromna bol koju je osjetila zbog ovog slomljenog srca nadahnula ju je da usmjeri svoje emocije u snažnu pjesmu pod nazivom “Forever & Always”, koja se bavi prekršenim obećanjima koja je dao.

Svaka moja pjesma rođena je iz dubine mojih osobnih susreta. Ako se ikada nađete da se prema meni ponašate neljubazno, budite uvjereni da ću osmisliti melodiju koja će obuhvatiti vašu bit, iako možda neće biti po vašem ukusu. Izražavanje zamršenih nijansi moje osobne egzistencije kroz glazbu uvijek mi je bilo prirodno, ali sudjelovanje u intervjuima u kojima ulazim u ta pitanja područje je kojeg se odlučujem kloniti.

Znatiželja koja me okružuje ovim stvarima uvijek me zabavlja, jer se često nalazim u samoći. Posjedujem strah da se ne upetljam u neprikladne veze, zbog čega ih odmah prekidam kad uvidim njihov nedostatak potencijala. Ponosim se svojom sposobnošću da izbjegnem ulaganje vremena u pojedince koji mi nisu suđeni. Taylor je artikulirala te osjećaje tijekom ove određene faze, naglašavajući da što je osoba dulje u štetnoj vezi, to više propušta priliku za susret sa svojim idealnim parom.

  • Nakon niza srcedrapajućih ljubavnih priča, Taylor Swift se suočila s izazovima u odnosima s poznatim osobama kao što su Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy, Harry Styles, Calvin Harris i Tom Hiddleston, nalik na brodolomce tijekom njezina putovanja.

Prevladava uvjerenje da je konačno otkrila osjećaj postojanosti u vezi s britanskim glumcem Joeom Allweinom. U njegovom je društvu Taylor naišla na svježi mir i osobni razvoj, što ju je zaštitilo od nemilosrdnog pregleda tračerskih časopisa i njihovih priča o neuspješnim ljubavnim vezama. Tijekom nekoliko godina mediji su je srdačno prozvali “simpatičnom mladom damom iz Pennsylvanije”.

  • Nakon produkcije filma “Voljeni”, glumica Emma Stone izrazila je toplu dobrodošlicu dotičnim osobama, što je izazvalo nagađanja da su predodređeni za romantičnu vezu. Međutim, kako je priča napredovala, postalo je očito da je ta pretpostavka neutemeljena.

Nedavne vijesti odjeknule su otkrićem njezinog novog ljubavnog interesa, što je izazvalo popriličnu pometnju. Čini se da je sada u vezi s Travisom Kelseyem, poznatim nogometašem koji je, čini se, stalno uz nju. Nakon mnogo nagađanja oko njihove veze, Taylor i njihov partner konačno su potvrdili glasine kada se Taylor pojavila na jednoj od njihovih utakmica u pratnji njihove majke. Od tog trenutka nadalje, zapaženi su zajedno u brojnim javnim izlascima, što je potvrdilo valjanost nagađanja. Čini se da je Taylor pronašla osjećaj zadovoljstva i naišla na osobu koja im donosi ispunjenje.

Taylor Swift ušla je u svijet 1989. i krenula u svoj prvi pohod u glazbenu industriju kao tekstopisac country glazbe u dobi od 14 godina. Objavljivanje njenog debitantskog albuma “Taylor Swift” 2006. katapultiralo ju je među zvijezde, učvrstivši njezin status tinejdžerske senzacije u carstvu glazbe. Kritičari su hvalili njezino neusporedivo umijeće pisanja pjesama i hvalili je kao iznimnu umjetnicu, hvaleći njezin “autentičan, pronicljiv i napredan” pristup kao pokretačku snagu iza njezinog izvanrednog uspjeha.

Taylor je postigla izvanredan podvig svojim singlom “Our Song” koji je sama napisala i sama izvela dosegnuvši vrhunac ljestvice zemalja, učvrstivši njezin status najmlađe osobe koja je postigla ovu prekretnicu. Sa svojim nadolazećim albumom “Fearless”, Taylor je donijela svjesnu odluku da proširi svoju bazu obožavatelja uključivanjem elemenata mainstream popa u svoju glazbu, nadilazeći svoju tipičnu tinejdžersku publiku kroz svoje zadivljujuće tekstove.

Uspjeh albuma bio je uistinu zadovoljavajući, dovodeći do nevjerojatnih 12 milijuna prodanih primjeraka. Jedan nezaboravan trenutak dogodio se na dodjeli MTV nagrada 2009. kada je Kanye West, poznati reper i glazbeni producent, prekinuo zahvalni govor dobitnice nagrade za najbolju žensku video izvođačicu. Strastveno je izrazio mišljenje da Beyoncé zaslužuje veće priznanje.