Ana Bekuta je dobila veliku medijsku pokrivenost zbog svog besprijekornog smisla za modu, zaokupljajući pažnju svojih posvećenih obožavatelja koji marljivo prate i daju povratne informacije o njenoj haljini. Tokom određene faze, Ana Bekuta je pokazala izuzetnu doslednost u donošenju besprekornih modnih odluka. Važno je napomenuti da je tokom ovog perioda smršala oko 20 kilograma, što joj je omogućilo da bez napora razmeće pripijene haljine, pantalone i sakoe uz maksimalnu udobnost i stil.

Nakon što je dobila na težini, donijela je odluku da se odluči za suknje i prsluke koji su nudili izdašniji kroj, omogućavajući joj da sakrije dodatne kilograme. Važno je napomenuti da je u početku krenula na režim ishrane koji je dosljedno davao izvanredne rezultate na sedmičnoj bazi. Shodno tome, postepeno je prihvatila sve odvažnije modne odabire, što je izazvalo divljenje i pohvale njenih odanih pratilaca.

Tokom jedne epizode “Zvezda Granda”, Ana Bekuta je ponosno otkrila svoje modne preferencije, obukavši sofisticiranu crnu haljinu diskretno definisanog struka, upotpunjenu kariranim prslukom ukrašenim upečatljivim reverima i upadljivim bedževima. Kako bi usavršila svoj cjelokupni izgled, Anna je odlučila da svoj ansambl oplemeni zadivljujućom crnom kožnom torbicom ukrašenom složenim drvenim detaljima, kao i parom luksuznih cipela sa niskom potpeticom. Ovaj najnoviji modni izbor istinski je izdvojio Annu od njenih kolega sudija u konkurenciji, ostavljajući obožavatelje u čudu zbog njenog besprekornog osećaja za stil.

Ogromne pohvale koje je dobila za pokazivanje svog modnog sjaja samo su podgrejale iščekivanje njenih pristalica, koji željno iščekuju otkrivanje još više modnih iznenađenja od nje u narednim danima. Štaviše, Annina živa energija nije prošla nezapaženo, ostavljajući mnoge znatiželjne da li je ovaj novootkriveni sjaj rezultat njenog rigoroznog treninga i disciplinovane dijete.