Uprkos tome što više voli izbjegavati svjetla reflektora, Jelena Bajić donijela je hrabru odluku pokazati svoj nesvakidašnji talent kao izvršna producentica i asistentica režije u vrlo hvaljenoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, tada osvojivši na milione vjernih gledatelja širom regije. Osim toga, Jelena je ostvarila izuzetan proboj u srpskoj filmskoj industriji premijerom svog filma “Led”. Prije više od deset godina otac joj je povjerio ulogu redateljice, a ona je nadmašila sva očekivanja, pokazavši da je itekako sposobna za takve izazove…

Ne čudi što je postigla velik uspjeh kao glumica i može se ponositi svojim postignućima. Njezin otac, poznati glumac Radoš Bajić, na nju je poseban ponos. Kad je Jelena neočekivano dobila ponudu za suradnju na seriji, ostala je zatečena. Međutim, osjećala je duboki osjećaj časti i povjerenja, što joj je služilo kao pokretačka snaga. Uvjeravala se da je sposobna svladati svaki izazov i jednostavno je trebala skupiti hrabrosti. “Ja sam sposobna”, podsjetila se.

Ne čudi što je Jelena slijedila isti put karijere kao i njezin otac i razvila duboku strast prema ovom pozivu, s obzirom na njezinu blisku vezu s njim i njezino odrastanje u njegovom području. Zbog rijetkog pojavljivanja u javnosti, kći Radoša Bajića ostaje relativno nepoznata onima koji je ne poznaju. Međutim, nedavna fotografija koja je podijeljena na Instagramu pružila je drugima priliku da je ugledaju. Odgovor korisnika platforme bio je izrazito pozitivan, a mnogi su u komentarima izrazili svoje divljenje Jeleninoj zadivljujućoj ljepoti i magnetskom šarmu.

Što se tiče Bajićeve obitelji, njegova kći našla je ispunjenje i trijumf kako u osobnom tako iu profesionalnom radu. Trenutno je u braku s Predragom Jočićem, a dijele radost podizanja dvoje djece, Sofije i Filipa.

Dodatne informacije o Radoš Bajiću : Rođen 24. rujna 1953. u šarmantnom selu Medveđa, kraj Trstenika, vrlo je cijenjen umjetnik na srpskoj kulturnoj sceni. Odrastajući u kućanstvu punom ljubavi sa svojim roditeljima Milošem i Verom, Radošu su usađene snažne obiteljske vrijednosti koje su zapalile njegovu strast prema svijetu umjetnosti. Radoš, odgojen u skladnoj obitelji Bajić, rano je pokazao fascinaciju sferama umjetnosti i performansa. Nakon završenog osnovnog obrazovanja u rodnom gradu, upisao je srednju glazbenu školu u Nišu, gdje je usavršavao svoje glazbene sposobnosti. Ipak, njegova nepokolebljiva ljubav prema glumi tjerala ga je naprijed. Godine 1976. uspješno je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi cijenjene profesorice Ognjenke Milićević, čime je postavio temelje za svoj daljnji umjetnički rad.

Radoš Bajić je još za vrijeme studija stekao priznanje za iznimne glumačke sposobnosti. Godine 1975., još za vrijeme studija, dobio je priliku portretirati Nedeljka Čabrinovića u produkciji Veljka Bulajića. Po završetku studija, beogradska kazališta su ga pozivala da se pridruži njihovim cijenjenim ansamblima. Na poziv profesora Miroslava Belovića svoj izniman talent pokazao je u Jugoslavenskom dramskom pozorištu tumačeći lik Laure u predstavi “Dundo Maroje”. Također, ostvario je izvanredan nastup u ulozi Antonija Isakovića u predstavi “Crveni šal” u Narodnom kazalištu “Zrikavica”. U renomiranom pozorištu „Atelje 212“ ne samo da je glumio Nenada u uzbudljivoj drami „Dvoboj“, koju je sam napisao, već je imao privilegiju da sarađuje sa cenjenim Jovanom Milićevićem. Radoš Bajić je već za ono vrijeme odisao izuzetnom karizmom i talentom koji je nagovještavao perspektivnu budućnost u svijetu umjetnosti.