Željko Joksimović, rođen 20. travnja 1972. u Beogradu, poznati je srpski pjevač i skladatelj. S ponosom je dva puta predstavljao Srbiju na Evroviziji. Željko trenutno živi i djeluje u rodnom gradu. Godine 1995. oženio se psihologinjom Vesnom Avramović, a iste godine su dobili i kćerkicu Minu. Iako je njihov brak bio kratak, bivši par je nakon razvoda zadržao prijateljski odnos.

Dugogodišnji razdvojeni Vesna i Željko, koji su nekada bili u braku, a sada žive razdvojene živote, ponosni su Minini roditelji. Danas je Mina uspješna i zanosna mlada žena koja je diplomirala na prestižnoj glazbenoj akademiji. Njihova očaravajuća ljubavna priča nastala je tijekom školskih dana, a iako su se vjenčali u mladosti i rano postali roditelji, njihov je brak na kraju završio razvodom. Unatoč tome, uspjeli su održati srdačan odnos, prvenstveno zbog voljenog djeteta.

Vesna Joksimović, bivša supruga Željka Joksimovića, pokazuje visoku razinu aktivnosti na raznim društvenim mrežama. Vesna ima veliki broj pratitelja i značajno je medijski popraćena svojim raznolikim sadržajem. Njezini postovi, koji često sadrže zadivljujuće slike nje same, bilo u odvažnoj odjeći ili u kupaćim kostimima, privlače široku publiku. Unutar svog profila dijeli slike zajedno sa svojom kćeri Minom, koja ne samo da je završila dodiplomski studij, već je trenutno i na magisteriju dok je aktivno uključena u studiju svog oca.

Bivša supruga Željka Joksimovića uporno ističe neizmjeran ponos na svoju nasljednicu koja ide očevim stopama i na istom polju postiže zapažene uspjehe. Njezina skladba namijenjena najmlađima postala je popularan odabir koji pjevaju svi, a čini se kako su ona i Željko nedavno dobili prinovu u obitelji. U kratkom videu koji sadrži elemente Mine i Željka, Vesna je svojim vjernim pratiteljima ponosno poručila upravo to. Na temelju primljenih povratnih informacija, čini se da će ovo biti vrlo uspješan pothvat.