Kako saznajemo Jelena Karleuša veselo je obilježila Uskrs u lijepom prisustvu svojih bliskih pratitelja. Jelena Karleuša je po tradiciji Uskrs dočekala u udobnosti svog doma, iako je ove godine došlo do odstupanja od dosadašnjih slavlja. Tokom proslave najvećeg kršćanskog praznika Jelena Karleuša bila je u društvu tete Danijele i prijatelja, dok su njen suprug Duško i njihove kćeri bili zamjetno odsutni.

  • Prema videu koji je podijelio Jelenin menadžer i blizak prijatelj Zoran Birtašević, čini se da Duško, Atina i Nika nisu bili u njihovoj obiteljskoj kući za vrijeme Uskrsa. Nagađa se da su Jelenine kćeri trenutno s ocem u Dubaiju, jer su tamo otputovale nekoliko dana ranije. No, moguće je i da su se vratili ili odlučili provesti vrijeme u Tošićevom rodnom Orlovatu, gdje se inače rado druže s Duškovom obitelji.

Tošić je stekao reputaciju duboko religioznog čovjeka, dok se Jelena dosljedno izjašnjavala kao ateist. Ipak, dosljedno je slavila značajne pravoslavne praznike, isključivo radi radosti i stalne sreće svoje djece. Proslava Uskrsa Jelene Karleuše protekla je bez Duškovog prisustva. Osobno sam Uskrs uvijek doživljavao kao zadivljujuću tradiciju, posebno za djecu koja uživaju u umjetnosti šaranja jaja.

  • Njihova je znatiželja potaknuta, što je dovelo do rasprava o simboličkoj prirodi Uskrsa, što je uvelike očaralo Athenu i Niki. Koristim ovu priliku da im kroz ove priče prenesem razne koncepte. Unatoč tome što ne idem u crkvu, imam različitu perspektivu o intrigantnom području religije i uvijek sam otvoren za sudjelovanje u razgovorima o tome. Naravno, naš dom krase prekrasni ukrasi koje djeca željno očekuju i uživaju u njima.

Nikada nisam nametao svoja uvjerenja članovima svoje obitelji, jer bi svatko trebao otkriti vlastiti koncept vjere u kojem god obliku rezonirao s njim. Instagram Jelena je u svom domu otkrila ko je odgovoran za farbanje jaja. Ranije sam se bavila slikarstvom, a sada sam taj zadatak prepustila Atini i Niki, kao i mojoj vrijednoj tetki koja se posvetila kićenju bezbrojnih jaja. Toliko truda ulaže u svoje kreacije da bi moj angažman u potrazi za najfinijim jajetom doživjela kao apokaliptični događaj!

  • Međutim, gajim natjecateljski duh kada je u pitanju razbijanje jaja, željno očekujući nove žrtve svake godine. Zanimljivo, ja posjedujem urođenu sposobnost odabira trijumfalnog jajeta, što navodi druge da temeljito pregledaju drveno jaje kako bi bili sigurni da nisam pribjegao prijevari. Zatim ga namjerno razbiju, na veliku zabavu svih. Moja draga Nika, posebno osjetljiva na konkurenciju, svako razbijanje jaja doživljava kao tragičnu pojavu, što nas jako zabavlja.

Ove godine Nika je potpuno spremna za pobjedu. S nepokolebljivom vjerom i uvjerljivim uvjerenjem, ona tvrdi da je došao trenutak da traži odmazdu za sva vremena kada smo je u djetinjstvu razigrano zadirkivali i bilježili njezine prave reakcije kamerom bez pristanka. Željno iščekivani video poslužit će kao konačni dokaz o tome je li došlo do konačnog sukoba ili ne.

  • Unatoč Jeleninoj prethodnoj izjavi prije Uskrsa, još uvijek nije objavila nikakvu snimku sa svečanog druženja s kćerima. Atmosfera u Jeleninom domaćinstvu tijekom odmora bila je nedvojbeno vesela, a svjedoči i video koji je podijelio Birtašević. Na snimku se vidi Jelena, njena teta i prijateljice kako plešu na Karleušinu zaraznu melodiju “Cicija”.

Brojni pojedinci spekulisali su da je Jelena baš ovu pjesmu odabrala kao posvetu Dušku, a namjerna odluka da se snimak objavi samo je pojačala te pretpostavke. Cicija, oličenje emotivnog intenziteta, voli na kaskadni način: prvo tebe, onda sve ostale i na kraju mene. Cicija, kako se nositi sa zapanjujućom, ali egocentričnom osobom poput tebe? Ti si doista izvanredan primjerak muškosti.