Svečanu dodjelu nagrada u Minhenu zasjenili su Ana Ivanović i Bastijan Švanštejger. Ana Ivanović poseduje zadivljujuću privlačnost koja pleni svakoga ko je sretne. Iako je u stanju da očara pojedince iz svih krajeva sveta, omiljene destinacije su joj Srbija i Nemačka.

 

 

 

Zadivljujuća Beograđanka obožavana je iz više razloga, uključujući vezu sa fudbalskom legendom Bastijanom Švajnštajgerom. Na dodjeli nagrada “Bambi” održanoj u Minhenu, istaknuti bračni par iz svijeta sporta izazvao je veliku pometnju na internetu svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu. Par je stalno bio bombardovan bljeskovima fotoaparata, koji su izgledali kao da nema kraja. Slavna teniserka, koja je poznata po svom izuzetnom ukusu i smislu za modu, odabrala je odjevnu kombinaciju koja oduzima dah i koja je ostavila trajan utisak na sve prisutne na događaju.

 

 

 

Detalje o pripremama za veče podelila je i na svom Instagram nalogu, gde je otkrila svoj novi izgled. Štaviše, mnoge su sećanja na Anino i Bastijanovo venčanje u Veneciji pre više od sedam godina preplavila dok su stajali pred kamerama. Bio je to značajan događaj u kojem su priznali svoju ljubav i razmijenili zavjete, zavjetujući se jedno drugom za vječnost. Njena bela haljina sa nekonvencionalnim dekolteom koji je podsećao na venčanicu učinila je da se Ana istakla u Minhenu. U međuvremenu, njen partner obukao je bezvremensko crno odijelo, predstavljajući se kao mladenci koji su se upravo zavjetovali pred matičarem, obećavajući vječnu ljubav.

 

 

 

Jasno je da je par postao intiman prije dosta vremena i da su od tada uspjeli održati svoju ljubav. Njihova veza služi kao primjer onoga što idealno partnerstvo treba da podrazumijeva: ljubav, zadovoljstvo i kompatibilnost. Košarkaška reprezentacija Njemačke odlikovana je na ceremoniji dodjele nagrada, a par je zajedno uljepšao binu kako bi uz blistave osmijehe proglasio pobjednike, što je dokaz njihove trajne ljubavi koja je započela onog trenutka kada su se upoznali. Aninu kompoziciju obožavali su obožavaoci širom sveta, ali i modni entuzijasti, koji su se divili načinu na koji je podigla svoj outfit suptilnim nakitom i uparila ga sa svetloplavim salonkama. To je dodatno učvrstilo njen status prave ikone stila. Izvanredno je koliko je brzo povratila svoju vitku građu nakon porođaja.