Tokom Sinišine borbe s leukemijom, mnogi nisu bili svesni težine situacije, ali je bilo pojedinaca, poput Novaka Đokovića, koji su pružili podršku kroz teške trenutke. Dražen Mihajlović, brat Siniše Mihajlovića, podelio je jedan poseban trenutak kada je Novak došao u bolnicu da podrži svog prijatelja.

Prema rečima Dražena, Ljubica Komnenić, zajednička prijateljica, omogućila je susret između Novaka i Siniše. Nole je iznenadio Mihu posetom u bolnici, pružajući mu podršku i pozitivnu energiju. Dražen se seća trenutka kada se susreo s Đokovićem u bolničkom holu, gde je Novak, uprkos svojim obavezama, došao pružiti podršku Siniši.

Dražen je dodao da je taj dan Siniša otpušten iz bolnice, a on je bio tamo da preuzme lekove. Srećući se s Novakom, zamolio ga je da odnese lekove u Sinišinu sobu, jer sterilna okolina bolničke sobe nije dozvoljavala prisustvo više lica. Novak je bez oklevanja pristao i pokazao svoje veliko srce time što je napravio putovanje do bolnice u Bergamu samo da pruži podršku svom kolegi u nevolji.Srećući se s Novakom, zamolio ga je da prenese lekove u Sinišinu sobu, budući da je sterilna okolina bolničke sobe ograničavala broj prisutnih. Novak je bez oklevanja pristao na tu molbu, pokazujući ne samo svoje sportske i ljudske kvalitete već i veliko srce koje je podario prijatelju u nevolji.

Ovaj gest svedoči o veličini Novaka Đokovića ne samo kao vrhunskog sportiste već i kao čoveka sa empatijom i saosećanjem prema drugima, čak i kada su u pitanju lične borbe i izazovi.Ovaj nežan gest svedoči o veličini Novaka Đokovića, ne samo kao vrhunskog sportiste već i kao čoveka sa empatijom, saosećanjem i spremnošću da pruži podršku drugima, čak i kada su suočeni s ličnim izazovima i borbama.