Voditeljka Suzana Mančić nedavno je kročila u svet penzionerskog života, deleći s javnošću svoje iskustvo i očekivanja. Mančićeva je detaljno opisala proces apliciranja za penziju, istakavši da je morala prikupiti obilje dokumenata s obzirom na to da je tokom celog svog radnog veka samostalno uplaćivala doprinose. Ovaj administrativni proces, kako je navela, zahtevao je traganje po brojnim opštinama i prikupljanje dokaza o plaćenim obavezama. Sveobuhvatni postupak završen je u relativno kratkom vremenskom periodu, a Mančićeva se osvrnula na svoje penzionerske prihode.

Podelivši informaciju o svojoj penziji, Suzana je otkrila da nije reč o visokom iznosu, već da je, kako je rekla, gotovo minimalna. Bez obzira na to, voditeljka je izrazila zadovoljstvo zbog rešavanja svog penzionerskog statusa, istakavši da je želela da se oslobodi brige o finansijama. Uz to, naglasila je da penzionisanje za nju ne predstavlja kraj radnog veka te da će i dalje raditi sve dok ima snage za to.

Govoreći o svojim planovima u penziji, Mančićeva je iznela ambiciju da očuva svoju fizičku kondiciju, naglasivši da će imati više vremena za vežbanje, šetanje i redovne medicinske preglede. Svesna važnosti brige o zdravlju u zrelim godinama, istakla je da će se posvetiti održavanju kvaliteta života. Što se tiče dnevnih aktivnosti, voditeljka je nagovestila da će posvetiti više vremena svojim kućnim ljubimcima, uključujući psa Noa i mačku Luija Četrnaestog, sa kojima će provoditi kvalitetno vreme. S radošću je istakla da će imati priliku ponovno se posvetiti čitanju knjiga, trenutno uživajući u delima poput “Romana o Londonu” Miloša Crnjanskog.