Saša Matić, pevač velikog ugleda i ogromne popularnosti na našim prostorima, odnedavno se upustio u sferu investicija postavši deo projekta Planina Tara. Planinsko odmaralište će impresionirati svojim impresivnim nizom od 250 vrhunski opremljenih apartmana, od kojih svaki ima niz raskošnih sadržaja.

 

Osim toga, gosti će biti oduševljeni pronaći obilje dodatnih sadržaja na raspolaganju, uključujući ne jedan, već dva prostrana banja koja pokrivaju ogromnih 2000m2, vrhunski fitnes centar, divne kafiće, elegantan vinski bar, šarmantan restorani i mnoštvo drugih primamljivih sadržaja. Uz tako široku ponudu ponude, porodice mogu biti sigurne da im ništa neće nedostajati tokom mirnog i udobnog boravka u planinskom okruženju koje oduzima dah. Kako navodi izvor za medije, predviđa se da će kompleks biti u potpunosti završen do proljeća 2025. godine.

 

Ne treba potcjenjivati ​​značaj ovog poduhvata, koji uključuje ogroman trud i posvećenost. Pedantno pridržavanje protokola i pridržavanje globalnih mjerila tokom prve dvije faze služi kao konkretan dokaz sveobuhvatne prirode projekta. Nijedan aspekt nije zanemaren ili zanemaren; nego je svaki detalj detaljno ispitan i obrađen. Pojedinci koji su imali sreću da svoje stanove obezbede među prvim talasom kupaca, vrvi od uzbuđenja i željnog iščekivanja dolaska jeseni i zime.

 

Uzbuđenje posmatranja njegove konstrukcije i kasnija prepuštanja ispunjavaju me neodoljivim osjećajem željnog iščekivanja.” – ova izjava je javno objavljena. Uz značajnu investiciju od 35 miliona eura, ovaj projekat će postati vrhunac estetske ljepote u našoj naciji. Saša trenutno kreće na opsežnu ljetnu turneju koja obuhvata brojne domaće i međunarodne destinacije. Kako se bliži dolazak jeseni, pomno su planirani koncerti koji će se održati u različitim prostorima. To uključuje nastup u dvorani Čair u Nišu 14. oktobra, zadivljujuću izložbu u dvorani “Jezero” u Kragujevcu 15. decembra i dugo očekivani veliki koncert u Zetri Sarajevo 8. marta 2024. godine.