Petar Spasojević je ostvario zapažen podvig pošto mu je uručena prestižna čast da se u osmoj sezoni okruni šampionom veoma cenjenog pevačkog takmičenja „Nikad nije kasno“.  Petar je krenuo na putovanje u očaravajući grad Grandova, gde je otkrio dubok osećaj sebe i oslobodio svoju unutrašnju snagu, zaokupivši publiku srčanim izvođenjem čuvene balade “Sirajte noć samo za nja”.

 

Usred silnih emocija koje su kao oluja prohujale prostorijom, Petar je, obuzet vrtlogom osećanja, uspeo da izgovori svega nekoliko rečenica, ostavljajući sve prisutne još više zaprepašćene i emotivno nabijene. Srdačne reči Petrove najmlađe ćerke, koja je kroz nekontrolisane jecaje i stalnu potrebu da obriše suze otvoreno ispoljila neodobravanje prema očevim postupcima, odjeknule su u ogromnom broju gledalaca.

Nakon ovog potresnog prikaza, Petar je iskreno priznao ogroman uticaj koji je smrt njegove supruge imala na njegovu porodicu, stavljajući poseban naglasak na ogroman teret koji je stavio na njegove kćeri. Osjećaji koji izranjaju iz najdubljih dubina nečijeg srca i duše obuhvataju samu suštinu postojanja. Najveća mi je želja da se primalac ove iskrene počasti, ona koja je počašćena iskrenošću, ponosi mojim postignućima. Po završetku svog putovanja, Petar je izrazio želju za novim početkom, ističući da je njegova pobjeda od srca priznanje njegovoj pokojnoj supruzi.

 

Tokom njegovog života i karijere, ona je bila stalni izvor podrške i motivacije, usađujući mu nepokolebljivo verovanje u sopstvene sposobnosti i odvraćajući ga od nepotrebnog nadmetanja. Nije očekivao nepredviđeni razvoj događaja koji će se dogoditi nakon što je predao prijavu na konkurs. Na početku, moj primarni cilj je bio da napredujem kroz predstojeće krugove takmičenja, gajeći nadu da ću potencijalno doći do druge ili čak treće faze.