Nakon niza zahtjevnih pregleda, dadilja koja radi za porodicu Đoković iznijela je pobjedu, čime je došla do pozicije koju samo nekolicina odabranih može s ponosom proglasiti. Neumorna potraga Novaka Đokovića za pobedom na Vimbldonu i dalje je nesmanjena, ostavljajući njegove privržene pristalice koje vrve od iščekivanja njegovog trijumfalnog osvajanja svog 24. grend slem šampionata.

 

Trenutno postoji jedna žena koja je privukla značajnu pažnju, a bitno je napomenuti da ta žena nije Jelena, koja je slučajno Noletova supruga. Identifikacija ove zagonetne osobe, koja je inače brineta, brzo je obavljena. Ispostavilo se da ona igra ključnu ulogu dadilje, odgovorne za dobrobit i brigu o najmlađim članovima domaćinstva, a to su Stefan i Tara. Značaj njene pozicije ne može se preceniti, jer su i Novak i Jelena istakli izuzetnu važnost potpunog poverenja ovoj osobi.

 

Nadalje, za nju je bilo imperativ da posjeduje izuzetne kvalitete kako u pedagoškom tako i u metodičkom aspektu rada sa djecom. Osim toga, od nje se tražilo da posjeduje znanje više stranih jezika. Jelena je imala najveću moć i kontrolu kada je u pitanju donošenje odluka i upravo je ona odabrala savršenog kandidata kojeg je cijela porodica toplo prihvatila. Stefan i Tara, ispunjeni dubokom naklonošću prema ovoj osobi, bez napora su je asimilirali u zamršen rad svoje porodice, efikasno ispunjavajući svaki pojedinačni zahtev.

 

Trenutno, ova izvanredna žena uživa u izdašnoj plati koja premašuje uobičajenu platu za njenu konkretnu profesiju ili bilo koje uporedivo zanimanje. Ipak, neosporno je da se njegovi prioriteti vrte oko dobrobiti i razvoja njegove djece iznad svega, dajući prioritet njihovim potrebama i aspiracijama prije nego što se upusti u bilo koje druge poduhvate.