U kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije odmjerila se protiv Mađarske i nažalost izgubila rezultatom 2:1. I pored ovakvog ishoda, Anastasija Ražnatović, poznata pevačica, nastavila je da pruža podršku svom suprugu Nemanji Gudelju tokom utakmice. Anastasija je meču prisustvovala u društvu svojih prijatelja, a potom je na svom Instagram profilu podelila fotografije i video. Snimak je uzet sa njihovih mesta na tribinama, gde je Anastasija snimila snimak svog supruga tokom njegovog zagrevanja pre početka utakmice.

 

 

Pjevačica se za tu priliku obukla u cvjetnu haljinu, kožnu jaknu i crne čizme, a kosu je skupila u visoki rep. Treba napomenuti da je Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja, prvi put javno progovorio povodom venčanja svog sina i Anastasije Ražnatović, ćerke Svetlane Cece Ražnatović. Proslavljeni fudbaler, koji je sada trener, odlučan je da stavi tačku na glasine o njegovom nagađanom slavlju koje je navodno trajalo do kraja godine. On je otkrio pravi odnos svoje porodice prema tome, navodeći da to nije prvi put da je njegova porodica izložena lažima i lažnim optužbama , te moli medije i ostale da pokušaju da za njegovu porodicu ne šire neistine.

 

 

Odluka o njihovim životnim principima, datumima, mjestima i drugim detaljima isključivo je na njima. Za važne događaje prvi saznaju i saznaju roditelji, a potom porodica i prijatelji. Za ovu godinu nije zakazano venčanje, a sigurno se neće ni održati u Beogradu jer se o tome nikada nije ni razgovaralo. Porodica poštuje i drži hijerarhiju i svakodnevno komuniciraju jedni s drugima. Iako možda nisu uvijek u kontaktu, odlično se razumiju i imaju svoj jedinstveni identitet i kulturu koju su izgradili kroz životna iskustva i viziju života, navodi Gudelj.