Pevač Mirko Pajčin, poznat kao Baja Mali Knindža, retko govori o svom privatnom životu, ali je sada podelio nekoliko intimnih detalja, uključujući teške trenutke iz detinjstva i promene koje je doživeo tokom vojnog roka.

Baja Mali Knindža je otkrio da je u detinjstvu bio životno ugrožen zbog problema s bubregom. Tokom vojnog roka, suočio se sa zdravstvenim izazovima i zahvaljujući medicinskoj intervenciji, uspeo je prevazići ozbiljne probleme sa bubrezima, iako je izgubio jedan bubreg. Istakao je važnost porodične podrške tokom ovih teških vremena, posebno zahvaljujući svom ocu koji se posvetio njegovom lečenju.

Govoreći o svom braku s drugom suprugom Dijanom, Baja je istakao da ga je ona mnogo promenila i ozbiljno uticala na njegov život. Opisao je Dijanu kao svoju najiskreniju ljubav dosad, koja ga je smirila i unela pozitivne promene u njegov svakodnevni život.

Baja Mali Knindža je dodao da su deca, koju ima sa suprugom Dijanom, za njega najvažnija i trudi se da im posveti slobodno vreme. Ipak, priznao je da je, zbog prirode svog posla, često bio odsutan i propuštao trenutke s decom.

Pevač je podelio i nekoliko anegdota iz svoje karijere, uključujući izazove koje je suočavao na početku i teškoće tokom putovanja zbog nastupa. Ipak, Baja Mali Knindža je naglasio svoju odlučnost da se ne podvrgne pritiscima i iskušenjima, očuvavajući svoj integritet.

Na kraju, Baja Mali Knindža je sa šalom pomenuo jedan događaj gde mu je jedan urednik oteo mikrofon, ali i istakao da je situacija brzo rešena. Pored toga, pevač je podelio i svoj lični nadimak “Mali Knindža”, koji je dobio od dede, i objasnio kako je taj nadimak postao deo njegove umetničke ličnosti.