Elitni sudionici govorili su o ljubomori, dok je Jelena Ilić ostala šokirana nepoznatim detaljima veze s Ivanom Marinković. Odnosno, priča koliko je Ivan zapravo ljubomoran i čak je uhodi. – Ivanova ljubomora napravila je problem jer je prije nekoliko godina na internetu gledao kome se sviđaju moje fotografije.

  • Čekao me ispred teretane. Jednom smo ga moj prijatelj i ja uhvatili u tome. “, rekla je Jelena uz osmijeh, dok su ostali zadrugari bili jako iznenađeni, Ivan i Jelena su svoju vezu započeli u reality showu, a potom su nastavili zajedno . – Jelena i ja želimo bebu. Već neko vrijeme bezuspješno pokušavamo dobiti sina ili kćer. Ako ne možemo prirodnim putem, pokušavamo s in vitro oplodnjom – rekao je svojedobno Marinkovich. Nedavno su imali problematičnu vezu, koja je uključivala fizičko nasilje, o čemu je on govorio. -Za sve je kriv alkohol! Pod utjecajem žestokih pića bio sam veliki provokator. Iz Jelene sam izvukao ono najgore, pa me fizički napala. Bila sam ja kriva što me udarila jer sam je ubo.

Nikad nisam digao ruku na nju jer nisam nasilan, pogotovo prema ženama. Ivan Marinković poznata je javna ličnost u Srbiji, prije svega po svom sudjelovanju u reality emisijama. Rođen 25. veljače 1986. u Beogradu, Srbija. Najpoznatiji je po sudjelovanju u reality emisijama poput Big Brothera, Farme i Parova.

  • Njegovo sudjelovanje u tim emisijama često je bilo popraćeno kontroverzama i dramom, što je ne samo pridonijelo njegovom usponu do slave, već je izazvalo i različite reakcije gledatelja. Osim toga, osobni život Ivana Marinkovića također je dobro poznat i često postaje predmet medijske pažnje. Interes javnosti pobudili su i neki njegovi osobni događaji i veze. Osim u reality emisijama, Ivan Marinkovich povremeno se pojavljuje iu drugim oblicima medija, poput gostovanja na televiziji ili nastupa na eventima. Uzimajući u obzir razne medijske istupe, Ivan Marinković postao je priznata javna ličnost i dio popularne kulture u Srbiji.

BONUS TEKST:

Putovanje kroz vrijeme Na obalama tajanstvenog jezera, pod svjetlucavim noćnim nebom, grupa avanturista okuplja se oko drevne, izgubljene kule. Njihov vodič je stari mudrac po imenu Aramis, koji izgleda kao da je putovao kroz godine, gledajući u daleku prošlost svojim dubokim, mudrim očima. “Jesi li spreman za najveću avanturu svog života?” upitao je Aramis, a zvijezde su zaplesale na nebu kao da su i same čekale ovaj trenutak. “To!” Avanturisti su odgovorili unisono s uzbuđenjem koje je bujalo u njihovim venama.

Ne rekavši ni riječi, Aramis je izvadio staru knjigu iz svoje naborane halje i počeo recitirati drevne čarolije. Odjednom se oko njih zavrtio čarobni prsten koji je emitirao svjetlost koja je obasjala cijelu dolinu. Tada se dogodilo nešto nevjerojatno… Pustolovi se nađu u divljoj šumi, okruženi visokim drvećem i pticama koje pjevaju. Bio je to prizor iz davnih vremena, prizor o kakvom su mogli samo sanjati. Dok lutaju kroz šumu, otkrivaju drevne ruševine i tajne hramove, svjedočeći prošlim stoljećima života pred njihovim očima. Ali vrijeme je bilo nemilosrdno, i prije nego što su shvatili, morali su se vratiti.

Aramis ih je ponovno okupio oko kule i zahvalio starom mudracu što im je pružio nezaboravnu avanturu. “Pokazali ste hrabrost i mudrost”, rekao je Aramis, uz dubok i tajanstven osmijeh. “Ali zapamtite, prava avantura je unutra i nikad ne završava.” S posljednjim komadićima mudrosti u rukama, pustolovi su se razišli, noseći sa sobom ne samo sjećanja na putovanje kroz vrijeme, već i duboku mudrost koju su stekli.