U Dubaiju je Jelena Karleuša viđena uz kćerke. Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa u jednoj od svojih omiljenih destinacija, osvajajući nas primamljivim fotografijama koje su previše užarene da bi ih podijelili ovdje, jer imaju moć da zapale cijeli portal.

  • Pjevačica, koja se u posljednje vrijeme suočava s problemima sa svojim Instagram računom, nastavlja raspirivati ​​kontroverze, čemu je pripomogao i izbor otvorenih kupaćih kostima za koje neki tvrde da su previše provokativni. Bez obzira na komentare i odlučna u namjeri da uživa u odmoru, igrom slučaja završila je baš u istom gradu u kojem je samo nekoliko tjedana prije snimljen njezin suprug Duško Tošić.

Instagram priče ove zadivljujuće plavuše bez napora plijene pozornost dok se neprimjetno prelaze s avantura na plaži na živahne scene zabave, ne ostavljajući nikakvu sumnju u njezinu sposobnost da privuče ogromnu pažnju kamo god stigne. Kako je netko duhovito primijetio, čak se i šeici nalaze u nevjerici, držeći se za glavu od čuđenja. Suprotno uvriježenom mišljenju, JK nije vrijeme provodila sama u Dubaiju.

  • Prisutnost paparazza otkrila je da je s njom bio poslovni suradnik, ali i njezine kćeri. Na fotografiji snimljenoj na bazenu uspjeli smo ih identificirati. Dok je Nika, mlađa sestra, vrlo angažirana na raznim platformama društvenih medija, posebice na TikToku, gdje se može pohvaliti značajnom bazom obožavatelja, Atina, s druge strane, čini se da uspijeva u diskretnijem i podzemnom okruženju.

 

Prije nekoliko mjeseci u Parizu smo je posljednji put sreli uz majku i sestru. Obje kćeri Jelene Karleuše na svijet su stigle u jednom danu, tako da će Atina ovog rujna napuniti 16 godina, a Nika 15. Jelenu i Duška zadnji put smo vidjeli u društvu na zajedničkoj proslavi kćerkine prethodne rođendani. Jelena Karleuša se proslavila svojim zapaženim utjecajem, često privlačeći veliku medijsku pozornost zbog svojih otvorenih stavova i povremenih kontroverzi.

  • Karleušu, koju njemački časopis Fokus često naziva “madonom Balkana”, magazin V također je usporedio s Lady Gagom. Naime, nosi titulu najpopularnije Srpkinje na platformama društvenih medija, s impresivnih dva milijuna pratitelja na Instagramu. Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. godine, porijeklom je iz Beograda, SFR Jugoslavija, a svoje formativne godine provela je u novobeogradskom naselju Fontana.

Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) bila je ugledna voditeljka Radio Beograda, dok je njezin otac Dragan (1. siječnja 1947.) služio kao umirovljeni kapetan u MUP-u Srbije. poslova. Naime, predvodio je istragu zloglasnog masakra na Kosovu 1999. godine i aktivno je sudjelovao u akciji Sablja 2003. godine. Karleuša je uspješno završila školovanje u Zemunskoj gimnaziji, gdje je pohađala i glazbenu školu te pjevala u zboru.

  • Karijera Kada je imala samo šesnaest godina, Karleuša je izrazila želju da se bavi karijerom pjevačice. Unatoč majčinoj podršci, izazovni ekonomski uvjeti i inflacija u zemlji spriječili su je da financijski ostvari svoj san o izdavanju debitantskog albuma.

No, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je uspjela savladati te prepreke i izdati svoju prvu ploču, Ogledalce pod Diskos, 1995. godine. Ovaj album je bio komercijalno uspješan, prodan u preko 100.000 primjeraka u Jugoslaviji. Kako je karijera odmicala, Karleuša je izdala još pet turbo-folk ploča, ali se svjesno trudila da je percipiraju prvenstveno kao pop glazbenicu.