Jelena Karleuša i Duško Tošić već nekoliko godina borave u svojoj vili na Dedinju. Iako se vrednost vile procenjuje na oko 2,5 miliona evra, balkanska diva je u njen dizajn uložila priličnu sumu novca. Višespratna zgrada odiše raskošnim luksuzom koji podsjeća na stil koji preferira holivudska elita. Štaviše, spoljni prostor pruža zadivljujući pogled na Topčidersku šumu, a uključivanje bazena čini ga savršenim mestom za porodična okupljanja tokom toplih, sunčanih dana.
Oktobar se bliži kraju, a vrijeme je i dalje savršeno, inspirirajući pop senzaciju da nadogradi svoju terasu i dvorište. U stvari, ona je otišla iznad i dalje instalirajući novi bazen u svom vanjskom skloništu. Kao i mnoge druge poznate ličnosti, svoj novi projekat uređenja je podijelila sa svojim fanovima putem Instagrama. Izuzetnu pažnju posvetila je detaljima u svom najnovijem poduhvatu uređenja, koji je mnoge ostavio impresioniranim. Njeno dvorište je opisano kao spokojno utočište za dušu. Karleuša i Duško su igrom sreće uspeli da naslede imanje u Pixiju od Dragana Stojkovića, njegovog prethodnog vlasnika. Kako se priča, prodaja njihove kuće na Dorćolu mogla bi da donese pozamašnu sumu novca. Neki sugerišu da su poznati fudbaler i pevačica zajedno kupili vilu za 2,5 miliona evra, uz dodatne troškove za renoviranje.
Jelena je izuzetno dinamična osoba koja neprestano nastoji da unapredi različite aspekte svog okruženja, ne dozvoljavajući sebi da stagnira. Jedan primjer njene posvećenosti poboljšanju svog okruženja je njen pedantan rad na terasi. Boravak u kući Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju već je izuzetno iskustvo u svakom smislu. Međutim, sa terase se pruža nevjerovatno slikovit pogled na bujno zelenilo i dvorište koji doprinosi jedinstvenom šarmu imanju. Pjevačičine dodatne dekoracije služe samo za pojačavanje utjecaja pogleda i stvaranje umirujućeg vizualnog iskustva.