Poznati švedski glumac Dolph Lundgren,90-tih , i ranih 2000-tih godina ,  smatran je ikonom i obožavan od strane žena i djevojaka diljem svijeta. Njegovi nastupi u popularnim filmovima kao što su “Rocky”, “Red Scorpion” i “The Punisher” značajno su pridonijeli njegovom velikom broju sljedbenika. Međutim, Lundgren je u posljednje vrijeme bio relativno neaktivan, vjerojatno zbog pandemije COVID-19.

 

 

Sa sedamdeset godina bio je posebno oprezan zbog pandemije koja mu je poremetila planove da oženi svoju trideset i devet godina mlađu zaručnicu. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile slike Lundgrena i njegove partnerice Eme Krokdal, koja je instruktorica fitnessa. Neki su korisnici komentirali kako glumac izgleda umorno i starije od svoje znatno mlađe partnerice. Dolph Lundgren je dokazao da su godine samo broj, jer održava impresivnu tjelesnu građu nepokolebljivom predanošću borilačkim vještinama i treninzima. Vrijedi spomenuti da su Dolph i Emma, ​​unatoč susretu u teretani godinu dana prije, svoju romantičnu vezu skrivali sve do zajedničkog nastupa na festivalu u Dominikanskoj Republici 2020. godine.

 

 

 

Nažalost, zbog pandemije su njihova vjenčanja bila odgođena, no Lundgren je odlučan bez odlaganja oženiti Emmu. Dolph Lundgren se već dva puta ženio; prvi brak s Peri Tom sklopio je nakon godinu dana, dok je drugi brak s Anetom Kviberg trajao 17 godina i iznjedrio dvije kćeri, Gretu i Idu. Ida, koja je gotovo vršnjakinja Emme i samo nekoliko mjeseci starija, nedavno se vratila u Los Angeles gdje trenutno živi s Dolphom. Unatoč njihovoj značajnoj razlici u godinama, čini se da je zadovoljna očevim odnosom s Emmom. Neosporno je da se Lundgrenov trijumf u Hollywoodu ne može pripisati samo njegovom upečatljivom izgledu i vrhunskoj fizičkoj formi. Zapravo, posjeduje diplomu kemijskog inženjerstva i impresivan IQ od 160, što ga stavlja u isti rang s nekim od najbriljantnijih glumaca u industriji.