Nekoliko je retko znalo da popularna pevačica Dragana Mirković ima rođenu sestru koja se retko pojavljuje u javnosti. Međutim, nedavno je jedna fotografija postala predmet velikog interesovanja na društvenim mrežama.

Iako Dušica, sestra Dragane Mirković, preferira miran i povučen život, za razliku od pevačice koja je često izložena javnosti, nedavno su se pojavile fotografije koje su oduševile mnoge. Te slike svedoče o Dušicinoj izuzetnoj lepoti, čak su neki pomislili da su bliznakinje.

Iako su fizički udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica pružaju veliku podršku jedna drugoj. Dušica, kao pevačicina desna ruka, obavlja sve važne poslove na televiziji popularnog para u Srbiji kada oni nisu u mogućnosti. Ona je nedavno otkrila detalje iz njihovog detinjstva, ističući da je Dragana bila odličan đak, stekla Vukovu diplomu i isticala se po učenju i talentu.

Podsećanja radi, Dragana Mirković će u februaru održati dva koncerta u Areni. Iako mnogi očekuju seriju koncerata, pevačica je objavila da neće biti trećeg nastupa. Obratila se svojim fanovima zahvaljujući im na podršci, ali i objasnila da ne želi da se iscrpi i da želi pružiti maksimum svima koji je podržavaju.

Pevačica se obratila svojim fanovima, zahvalivši im na podršci i brzoj prodaji karata. Zbog velikog interesovanja, odlučila je da organizuje drugi koncert. Međutim, obavestila je fanove da neće biti trećeg koncerta jer želi da pruži maksimum i ne želi da se iscrpi.