Sukob Cece Ražnatović i Dragane Mirković mnogi smatraju jednim od najznačajnijih sukoba u showu. . U sferi popularne glazbe postoji jedna zadivljujuća dinamika koja već godinama plijeni pažnju javnosti – zamršen odnos dviju renomiranih folk pjevačica, Cece Ražnatović i Dragane Mirković.

  • Od 1990-ih naširoko je poznato da dvoje umjetnika nisu održali skladan odnos, iako je točan uzrok njihove nesloge ostao predmet nagađanja. Šuškalo se da je do sukoba došlo kada je Ceca prodrla na glazbenu scenu, a Dragana je potom skinula s trona aktuelnu kraljicu popularnosti. Međutim, niti jedna od pjevačica nikada se nije pozabavila ovim glasinama.

Godine 2018., u produkciji novogodišnjeg programa RTS-a, konačno se dogodio dugoočekivani ponovni susret dvoje pjevača, a ta scena do danas ostaje tema razgovora. Vraćajući se sa snimanja svog priloga za novogodišnji program, Dragana Ceci je pozdravila osobu na koju je naišla prijateljski: “Dobro veče, jesmo li se već upoznali ili smo stranci? “Nisam sigurna, na vama je da odlučite.

  • Možemo da se razumemo različito, nekad se poznajemo, nekad nismo”, odgovorila je Ceca, a Dragana je dodala: Nakon pažljivog razmatranja, odlučio sam pozdraviti s ugodnim “dobra večer” i sada sam, u skladu s vašim željama, spreman nastaviti. Budite uvjereni, nemam nikakvih komplikacija te prirode. Nakon toga su krenuli svatko na svoju stranu, a nekoliko dana kasnije, tijekom obilježavanja njezine krštenice, novinari su prišli Ceci kako bi saznali njezino viđenje situacije oko njezine kolegice.

Tijekom te interakcije ustvrdila je da je Dragana godinama negativno komentirala nju. Ceca je tada iznijela svoje viđenje situacije, ističući priliku da presluša snimku. Iako se nije čula jer se vraćala s drugog snimanja, prošla je pored Dragane koja je sjedila blizu njene garderobe. S obzirom na okolnosti neizravnih pogrdnih komentara i uvreda prema njoj i njezinoj obitelji, bilo je neočekivano da se Dragana obratila.

 

  • Ton njihove interakcije bio je uzvraćen bez ikakvih loših namjera s Cecine strane, jer ona nije prirodno sklona takvom ponašanju. Ceca je istakla sve najbolje koleginici, kao i do sada, te se iskreno nada njenom uspjehu i unutrašnjem miru. Ubrzo nakon toga, Dragana je u intervjuu za RTS iznijela i svoje mišljenje o tome, osvrnuvši se kako na Cecinu izjavu, tako i na trenutnu situaciju.

Moram priznati da nisam siguran kakav je odnos Cece i mene. Nejasno je da li se poznajemo ili ne. No, ono što me smiruje je činjenica da nikada nisam rekao niti jednu pogrdnu riječ o njoj. Prije dvije godine učinila je nešto prilično nepovoljno po pitanju svoje slave, ali ja ne znam koji su razlozi iza toga. Iskreno ne znam što se s njom dogodilo. Ne mogu naći drugo objašnjenje.

  • Nema opravdanja da vas netko javno vrijeđa, ali ako se tako osjećala u tom trenutku, neka tako i bude. Mogu se slobodno kretati bez potrebe za tjelohraniteljem. Potpuno sam svjestan svojih postupaka i riječi kroz život i nemam se razloga bojati bilo čega. Nisam sigurna da ju je neko doveo u zabludu ili rekao nešto što je izazvalo njenu reakciju, ali bih cijenila da znam istinu”, rekla je Dragana za Nova.rs. U nastavku ćete pronaći galerije s dodatnim fotografijama Cece Ražnatović i Dragane Mirković.