Susjedi su nam dojavili u kakvom je trenutno emotivnom stanju Milica Vukašinović, koja je po svemu sudeći znatno smršavjela. Proslavljeni glazbenik Milić Vukašinović prošle je godine imao hitan slučaj zbog kojeg je hitno operirao nogu u Urgentnom centru. U to je vrijeme imao višak kilograma i čak se suočio s mogućnošću amputacije. Nedavno je primljen na Opću jedinicu intenzivne njege zbog respiratornih problema. Milić je otkrio da je došlo do komplikacija koje su mu oslabile srce zbog čega mu je bilo potrebno ugraditi stent. No, u konačnici je otpušten na kućno liječenje bez potrebe za daljnjim kirurškim zahvatom.

Milićevi susjedi, koji žive u istoj blizini kao on i njegova supruga Suzana, zabilježili su da je osjetno smršavio. “Oduvijek je bio vitak, ali sada djeluje mršavo. Bila sam zabrinuta da mu se stanje pogoršava, ali on me uvjerava da je malo bolje. Čak je ponosno napomenuo da bi možda mogao izbjeći još jednu operaciju srca, koja je Svakako ohrabrujuća vijest. Evidentno je da je njegov način života dao posljedice”, ispričala je susjeda koja se s Milićem poznaje iz mladosti.

“Često je bio pod utjecajem alkohola ili opijata. Prije smo se divili njegovom brzom načinu života, ali sada čezne za našim blagostanjem i energijom. U biti, on je pristojna osoba, iako njegove vulgarnosti i grub jezik često ostavljaju drugi su se zbunili. Suzana na njega djeluje umirujuće i brine se o njemu. Bez nje je neizvjesno što bi bilo s njim. Ona je suosjećajna osoba, uvijek susretljiva i spremna na razgovor”, ispričala je susjeda.

Zaposlenice susjedne trgovine često su primijetile Suzaninu prisutnost, dok je odsustvo Milića primjetno već dulje vrijeme. “Raspitali smo se kako mu je, s obzirom da su oboje oboljeli od određenih viroza. No, bore se. Suzana ih često posjećuje, kupuje namirnice i ispunjava njihove potrebe. Jedina promjena je da mu više ne kupuje cigarete , budući da je odlučio prestati pušiti nakon što je shvatio štetan utjecaj na svoje zdravlje”, otkrila je jedna od radnica, dok se jedna mušterija oglasila svojim stavom: “Jednom sam ga ugledala dok se vraćao iz bolnice kako nosi masku , a Suzana mu je nepokolebljiva podrška. Doživio je transformaciju, iako izvještaji govore da se malo popravlja. Iskreno mi je drago zbog njega, život postaje težak kada se doživi gubitak djeteta.

Na kraju, svijest o Milićevim zdravstvenim problemima bila je široko rasprostranjena, što je potaknulo sve ponude pomoći. “Svi smo jedva čekali pružiti ruku, svatko je dao doprinos na svoj jedinstveni način. Unatoč tome što su nas povremeno živcirali njegovi glasni ispadi i improvizirani nastupi, sada ga doživljavamo kroz objektiv umjetnika”, podijelila je susjeda koja živi u istom naselju. apartmansko naselje kao Milić. Prema Vladi, susjedu koji živi u istoj zgradi, vrijeme kada mu je kćer preminula bilo je nevjerojatno teško razdoblje za njega. Ona opisuje kako se transformirao u običnu sjenu, pokazujući tiho i introvertirano ponašanje. Ova drastična promjena u ponašanju nije bila poznata onima koji su ga poznavali, jer je prije bio poznat po svojoj otvorenoj prirodi. Čak i kad su mu izrazili sućut, borio se pronaći riječi kojima bi odgovorio.