Gordana Goca Božinovska, popularna srpska folk pjevačica, nadaleko je poznata po svojim zadivljujućim izvedbama pjesama poput “Okovi”, “Opomena”, “Put pod noge”, “Magija” i duetu “Kaznio me život” s BH kolegom Enesom Begovićem. Rođena je 1965. godine u selu Samaila kod Kraljeva, a trenutno živi i radi u Beogradu. Prvi brak Božinovske, sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, rezultirao je rođenjem kćeri Jelene, koja se također bavila pjevanjem. Kasnije je bila u braku s pokojnim kick-bokserom Zoranom Šijanom, a zajedno su dobili dvoje djece, Zoricu i Miroslava (Mirka), od kojih je isti oženjen jednom od sestara Rodić.

Poznata pjevačica Goca Božinovska postala je ponosna vlasnica velebne vile koju joj je u naslijeđe ostavio pokojni suprug Zoran Šijan. Ova prekrasna rezidencija, smještena u Surčinu, služi kao toplo i radosno boravište za Gocu, njenu kćer Zoranu, sina Mirka i njegovu obitelj. Tijekom godina kuću su ispunili ljupki zvuci smijeha, zahvaljujući prisustvu Zorana, Vukana i njihovim razigranim vragolijama. Bez sumnje, rezidencija Goce Božinovske slovi za jednu od najplemenitijih i najatraktivnijih kuća u celoj okolini Surčina.

Goca je više puta isticala da izuzetna surčinska vila ispunjava sve zahtjeve obitelji. Svaki pojedinac u kućanstvu ima svoj osobni prostor za trenutke samoće. Rezidencija nudi dovoljno prostora da svatko ima svoje vlastito mirno utočište, ali kada je riječ o okupljanjima, nemoguće je ne okupiti se u prostranom dnevnom boravku ukrašenom elegantnim namještajem.

Goca, poznata po svojim kulinarskim vještinama, ima smisla spravljati domaće delicije u svojoj kuhinji, čak i uz spremnu pomoć. Sa zadovoljstvom priprema obroke prema svojim preferencijama, odlučujući se za zeleni pristup. Otkako se Bojana, njezina šogorica, uselila, uživaju u društvu jedno drugoga u ovom toplom i privlačnom prostoru. Usred vrućine ljeta, ova obitelj migrira iz granica svoje dnevne sobe u prostranstvo svog dvorišta, gdje izvrsno izrađen bazen mami uzdahe.

U toj oazi provode duge ljetne dane, pronalazeći utjehu i predah. Usred globalne pandemije, pjevačeva obitelj otkriva da njihov idilični bazen i ogromno dvorište služe kao štit, izolirajući ih od surove stvarnosti krize, čineći njezin utjecaj gotovo neprimjetnim. U prostranoj rezidenciji Goce Božinovske, svaki član kućanstva ima svoj određeni prostor, što smanjuje potrebu za čestim susretima. Najzanimljiviji prostori nedvojbeno pripadaju pjevačičinim unucima, koje Bojana i Mirko promišljeno krase s obiljem nježnosti.