Tijekom cijele desetogodišnje veze bivša partnerica Nikole Koje uspješno je čuvala anonimnost. Unatoč reputaciji cijenjenog pojedinca, nedvojbeno najtraženije osobe u javnosti unutar naroda, neizmjerno je uživao u društvu stomatologinje Olge Popović. Iako se svim silama trudila izbjeći pozornost javnosti, nije mogla u potpunosti izbjeći pozornosti.

Zanosna brineta ostala je u ljubavnoj vezi s kazališnim umjetnikom, no njezine su slike tek 2007. godine krasile stranice medija. Iznenada, u brzoj promjeni mišljenja, odlučio je prekinuti vezu i svoje naklonosti preusmjeriti prema manekenki Aleksandri. Njihova je veza brzo procvjetala, što je rezultiralo rođenjem tri kćeri, od kojih je svaka posjedovala neupadljivu ljepotu. Identitet najizvrsnijeg među njima ostao mu je misterij. Neočekivano, bivša ljubav Nikole Koje našla se smijenjena s funkcije, iako su kružile glasine da je od njihove razdvojenosti imala financijsku korist. Naime, glumac joj je darovao upravo stan koji su nekada dijelili.

Bez imalo oklijevanja i oklijevanja, otišao je, ostavivši za sobom sve osim najnužnijeg. Njegovom odlasku nedostajalo je ikakvo objašnjenje ili otpor, naizgled lišen bilo kakvog sukoba. U brak je ušao s prefinom plavušom zanosnih plavih očiju, poput njegovih bivših suputnika koji su vješto izbjegavali znatiželjne poglede medija. Publicitet joj nije bio privlačan; nije imala želju biti u središtu pozornosti. Ukratko, najstarija Nikolina kći žudjela je zauzeti svjetla reflektora.

Preuzevši inicijativu za stvaranje TikToka, brzo je postala meta medijske pažnje. Međutim, njezini su roditelji brzo zaustavili stalnu upotrebu njezina imena u naslovnicama. Dvije preostale nasljednice uspjele su se prikriti, ali pojedinci povezani s glumcem inzistiraju na tome da imaju istu majku. Nikola je jako ponosan na svoje troje djece, a kad ih pogleda, uvjerava se da njegova odluka da prekine dugogodišnju vezu s Olgom nije bila pogreška.