Prije nekoliko mjeseci vladalo je veliko uzbuđenje u cijeloj regiji oko nje jer je postigla nešto što nije uspjelo ni njezinim uglednijim i starijim kolegama. Nastavljajući svoju koncertnu turneju po regiji, pjevačica Aleksandra Prijović nastavlja oduševljavati obarajući rekorde na zaista nevjerojatan način. Prema njenim riječima, pokretačka snaga njezinih trijumfa je nitko drugi nego njezin suprug Filip.

Iako aktuelna srpska senzacija, Aleksandra Prijović utjehu nalazi na estradi, ali njeno pravo utočište je u zidovima doma, gdje željno iščekuje voljenog supruga i sina. Nekada davno Aleksandra i Filip su pametno uložili kupnjom nekretnine na Bežanijskoj kosi. Izvješća sugeriraju da su ga kupili za nevjerojatnu svotu od 500.000 eura. Međutim, trenutna vrijednost njihove kuće značajno je porasla jer se tržište nekretnina od tada gotovo udvostručilo.

Odlučivši ga napraviti za sebe, upustili su se u projekt renoviranja rezidencije kako bi odgovarao njihovom sinu Alexanderu, osiguravajući da svaki element doma bude prilagođen njegovim željama. Unutar obitavališta slavne pjevačice raskoš prožima svaki kutak, stvarajući eteričnu atmosferu koja podsjeća na najčarobnije snove. Ipak, Aleksandra rijetko na društvenim mrežama iznosi detalje o svom prebivalištu. Unatoč otvorenom priznanju svog skromnog odgoja, suzdržava se od razmetljivog pokazivanja svog ekstravagantnog načina života. U nastojanju da zaštiti svoj privatni prostor od znatiželjnih pogleda, nastoji zadržati osjećaj privatnosti.

Unatoč tome, njezin suprug Filip povremeno nam je omogućio da zavirimo u njihovu obiteljsku dinamiku, otkrivajući zapanjujuće detalje koji su sve ostavili u čudu. Posebnu fascinaciju čini elegantni minijaturni klavir kojeg krasi graciozna statua bijelog anđela, koji malom Aleksandru pruža neizmjernu radost dok sjedi i svira milozvučne tipke ovog instrumenta.

Pažljivo se razmišljalo o odabiru raskošnog namještaja, pretežno u netaknutoj bijeloj nijansi, kako bi se osigurala optimalna udobnost za svakog člana obitelji. Uvođenje plišanih, sivih zavjesa daje dašak elegancije, doprinoseći stvaranju očaravajuće atmosfere. Unatoč brojnim obvezama koje joj oduzimaju vrijeme, Aleksandri je najveći prioritet biti u svom domu s Filipom i Aleksandrom. Oni uživaju u prilici da stvore drage uspomene i uživaju u trenucima čistog užitka. Njihovo iščekivanje raste dok iščekuju dolazak novih članova u svoju obitelj, a pjevačica je izrazila želju da mlada djevojka bude u zagrljaju njihove privržene okoline.

Biografija:

Nedavno je predstavila svoj najnoviji album, Aleksandra Prijović već dugi niz godina učvrstila se na poziciji jedne od najtraženijih pjevačica mlađe generacije. Godine 2013. njezin glazbeni put započeo je u Zvezdama Granda, gdje je vrlo brzo pokazala svoje iznimno pjevačko umijeće i izborila treće mjesto u finalnom natjecanju. Rođena je 22. rujna 1995. u Somboru, a svoje formativne godine provela je u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli. Od ranog djetinjstva otkrila je svoju strast prema pjevanju i iskazivala svoj talent na raznim školskim događanjima i društvenim okupljanjima. S 13 godina obilježila je glazbenu industriju snimivši dvije pjesme, a to su “Majko” i “Svaka riječ boli”. Njezina predanost i naporan rad isplatili su se kada je 2015. postigla golem uspjeh s hitom “Za nas je prekasno”, koji je zauzeo vrh ljestvice. Paralelno s procvatom glazbene karijere, Aleksandra se okušala i u glumačkim vodama, kraseći četvrtu sezonu popularne serije “Ubojice mog oca”.

Tijekom tog razdoblja preuzela je lik Mile, pjevačice, te je čak dobila priliku snimiti glavnu tematsku pjesmu za produkciju pod nazivom “You Owe Me Two Lives”. Trenutačno, predstava stalno privlači veliku publiku u dvoranama u zemlji i inozemstvu. Uz svoja postignuća na polju zabave, također je postigla uspjehe u svom privatnom životu. U lipnju 2018. stupila je u brak s Filipom Živojinovićem, sadašnjim suradnikom i idejnim tvorcem njezinih hitova. Samo godinu dana kasnije, s veseljem su na svijet poželjeli sina Aleksandra.