Uvijek je bilo vidljivo koliko je majka Jelene Karleuše utjecala na njen život nakon razvoda roditelja. Međutim, tijekom zajedničkog vremena dijelili su duboku sreću i bili su očarani svojom voljenom kćeri. Osjećaj radosti jasno dočarava obiteljska fotografija koju je Jelena nedavno podijelila na Instagramu.

Uz nevjerojatnu podršku svoje predane baze obožavatelja, neustrašivo je otkrila rijetku fotografiju koja prikazuje prisutnost njezine majke i oca. Roditelji Jelene Karleuše upustili su se u nesvakidašnju ljubavnu romansu koja je započela kada se Divna, sa samo 19 godina, duboko zaljubila u Dragana. Gospođa Karleuša se 1977. godine školovala za pravo i potom se udala za zanosnog kriminalista. Godinu dana kasnije na svijet je poželjela njihovu kćerkicu Jelenu. Nažalost, njihova euforija bila je kratkotrajna, pa su još dok je Jelena bila u mladosti donijeli tešku odluku da se rastanu.

Odabravši da se posveti isključivo odgoju Jelene, Divna je donijela odluku da više nema djece. U međuvremenu, Dragan je u kasnijem braku dobio dva sina koji su Jelenina polubraća. Jelena Karleuša ponovno je uzburkala pažnju svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama i izazvala pravu senzaciju. U iskazu vidljivog bijesa, Jelena se žestoko i odlučno obračunala sa starijom kolegicom iz showa Nadom Obrić. Na Nadine kritike na račun njenog albuma i nedavnih pjesama, Karleuša se odmah oglasila na Instagramu kako bi se čuo njen glas.

Iako nisam imao priliku osobno poslušati Jelenin album, moram priznati da me ne privlače posebno pjesme koje zadiru u eksplicitne teme kao što su rasa, slučajni susreti, aktivnosti u kupaonici, golotinja i druge grube teme. Karleuša je još jednom jasno dala do znanja da neće ćutati, već je odlučila da svoje mišljenje o izjavama kolegice iznese putem Instagram priča. “Možda bi, gospođo, bilo mudro poslušati!” – uzviknula je Jelena. “Razgovarati o privatnim stvarima u WC-u je nevjerojatno neprikladno! A upustiti se u razgovor o soku jednostavno je trivijalno!” Dugi niz godina svoje stavove dosljedno iznosi kroz novinske kolumne, svakom novom objavom pali društvene mreže.

Vrijedni su spomena rani život i uspjesi Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša Tošić, cijenjena pjevačica pop-folk žanra, ističe se kao jedna od najpolarizirajućih osoba unutar srpske pop glazbene industrije. Svoj status “skandalozne senzacije” nedvojbeno je zaslužila svojim odvažnim postupcima, iskrenim primjedbama i neustrašivom pojavom na pozornici. Posjeduje nepokolebljivu predanost izražavanju i često se nađe upletena u rasprave sa svojim vršnjacima.

Prijelaz iz mladosti u odraslu dob obuhvaća značajan period rasta i sazrijevanja.

Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Jelena je na svijet otišla kao voljeni i usamljeni potomak poznate radijske novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Tijekom njezina odgoja roditelji su se pobrinuli da joj ništa ne nedostaje, obavijajući je brižnim i bezbrižnim djetinjstvom. Unatoč njihovom konačnom razvodu, odlučili su suživot na dulje vrijeme, njegujući okruženje ljubavi i topline za Jelenu. Avanturističkog duha, uživala je u pentranju po drveću i sudjelovanju u uzbudljivim biciklističkim utrkama. S nepokolebljivom vjerom u svoje izvanredne sposobnosti, uvijek je iznova prkosila izgledima, čudesno izbjegavajući slomljene kosti tijekom svojih odvažnih bijegova.

Potaknuta intenzivnom željom da stvori utočište za zanemarene mačke i pse, Jelena je imala nepokolebljivu odlučnost da im pruži ljubav i brigu na koju imaju pravo. Po ugledu na svog oca, koji je radio kao učitelj vodenih sportova, počela je trenirati skijanje na vodi i ronjenje tijekom svojih godina. Otišavši u zadivljujuće morske dubine, krenula je na bezbrojne plovidbe diljem Jadrana, u potpunosti uranjajući u istraživanje njegove veličanstvenosti koja oduzima dah.
U prisutnosti svojih roditelja, suzdržavala se od grđenja ili pretjeranog obožavanja, što je ponašanje koje je njezine roditelje ispunjavalo neizmjernim ponosom. Umjesto da se druži sa svojim vršnjacima, gravitirala je prema starijim osobama, cijeneći priliku da se uključi u duboke i smislene rasprave.

Uz stalni osjećaj da je autsajder u prisutnosti svojih vršnjaka, često se uspoređivala s izvanzemaljcem zatvorenim u kokošinjcu, povezujući taj osjećaj sa svojim impresivnim IQ rezultatom od 153 na ispitu. Još od dječje dobi u vrtiću, njezin žar za nastupom se rasplamsao dok je pred svojim prijateljima pokazivala svoje talente za pjevanje i plesanje. Čak iu tako mladoj dobi, njezina je životna svrha bila kristalno jasna, a žar publike samo je pojačao njezinu odlučnost. Preuzimanje kontrole nad situacijama oduvijek je bila glavna karakteristika njezine osobnosti. Dok se pripremala krenuti na svoje obrazovno putovanje, shvaćala je nadolazeće odgovornosti i obveze koje su pred njom.

Tijekom svog akademskog puta pokazala je iznimnu sposobnost u svim predmetima osim u matematici, koja se pokazala kao njezina jedina slabost. Koristeći svoj šarm kao štit, vješto je izbjegavala nadzor i uspjela izbjeći učenje kod kuće pozorno slušajući tijekom nastave. Posljedično, držala se iznad svojih vršnjaka, što je rezultiralo nedostatkom istinskih prijateljstava. Kao blagajnica dužnost joj je bila prikupljanje sredstava, no nažalost sve bi to rasipala u McDonald’su, zanemarujući svoje obveze prema školskim aktivnostima. S nepokolebljivim uvjerenjem, neustrašivo je iznosila svoja mišljenja o raznim stvarima, nesramežljivo ih izražavajući u javnosti.

S nepunih četrnaest godina zapala je u renomiranog pjevača Željka Šašića, skupivši hrabrosti da mu prizna ljubav dok su bili na moru. Nažalost, odbio je njezino udvaranje, a kao razlog naveo njihovu razliku u godinama. Ne pokolebavši se, Jelena je hrabro izjavila da će jednog dana nadmašiti njegovu razinu slave. Po završetku osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, gdje je pored glazbenog pohađala i aktivno sudjelovala u zboru. Među raznim instrumentima, pokazala je izvanrednu vještinu u sviranju flaute.