Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, nedavno je dočekala njihovog novorođenog sina Peruna. U dirljivom prikazu, Mina je podijelila prvu fotografiju na kojoj ljulja svog sina, izazvavši neodoljiv val divljenja. Debitantska slika Mine i bebe Peruna na Instagramu izazvala je val afirmativnih komentara.

U opisu fotografije, Mina je izrazila svoje uvjerenje da je život uistinu lijep, naglašavajući radost i čuđenje uhvaćeno na slici s gledateljem. Nakon objave fotografije uslijedile su salve čestitki, a brojni komentari hvale Mininu ljepotu i besprijekornu dotjeranost nakon poroda. Njezino lice djeluje mladoliko i blistavo, a njezin osmijeh dovoljno govori – zadovoljna žena još je zapanjujuća od one koja je jednostavno estetski dopadljiva.

Ognjen je u jednom beogradskom restoranu s veseljem obilježio dolazak malenog Peruna i iskoristio priliku da u intervjuu za domaće medije podijeli svoje iskustvo prvih dana s novorođenim nasljednikom. Ognjen je izrazio svoju fascinaciju preslatkom i umiljatom prirodom malog novorođenčeta. Spomenuo je da beba ima tipična ponašanja spavanja, jedenja i izražavanja nezadovoljstva kroz plač. Ognjen je ispričao i kako se postupno prilagođavaju rutini hranjenja i spavanja svaka tri sata.

Dok Mina proživljava radost prve slike sa sinom Perunom, Ognjenu to nije novo iskustvo, koji iz prethodnog braka već ima sina Mateja, pa mu je ova uloga poznata.

  • Iako sam se osobno susreo s istim iskustvom, moj pogled na to se malo razlikuje. Ipak, osjećaj koji se javlja je zaista neopisiv, gotovo kao da ste vraćeni u prošlost, proživljavajući sve iznova. U pokušaju da prenesem ovaj osjećaj, pokušat ću podijeliti neka svoja vlastita iskustva. No, moram naglasiti da je moj pristup takvim stvarima oprezniji, pogotovo kada su u pitanju djeca. Moja primarna briga je da sve bude u redu, da ništa ne nedostaje i da sve bude kako treba. Na takve se osjećaje nadovezala i voditeljica, koja je potom otkrila jesu li se putevi Matije i malenog Peruna doista susreli.

 

  • Jednog dana će on stići i tada ću s vama podijeliti svoja razmišljanja. Nemoguće je izraziti riječima. Pokušao sam, ali ako ne, nadao bih se da će u naše živote doći još neko dijete – rekao je za “Premier”. Potpuno smo uvjereni da će njihov dolazak neizmjerno razveseliti cijelu obitelj, izazvati istu razinu emocija kao i prva fotografija na kojoj su Mina i njen sin Perun.

Biografija Ognena Amidžića : 

Ognjen Amidžić, srpski glazbenik i voditelj, rođen je 17. lipnja 1975. u Šapcu prije nego što se na kraju nastanio u Beogradu. Tragično, njegov otac Zoran, novinar, izgubio je život 1991. godine izvještavajući s ratišta u Hrvatskoj. Nakon poraznog gubitka, Ognjen se zaposlio na TV Šabac gdje je vodio popularnu glazbenu emisiju “Vi-Džej 015”. Završivši školovanje u Beogradu, Ognjen je postao stipendist RTS-a i nastavio raditi u Jutarnjem programu i Dnevniku, uz vođenje glazbene emisije “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink, gdje uvodi jedinstven i zabavan koncept Jutarnjeg programa. Obukavši pidžamu, Ognjen je pozvao goste da mu se pridruže u krevetu. Ovaj inovativni pristup doveo je do stvaranja emisija kao što su “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbolji prijatelji” i “Sav taj Pink”.

Počevši od 2008. godine, Ognjen je krenuo na voditeljski put koji je uključivao vrlo zabavan karakter, što je rezultiralo time da je emisija prozvana najboljom u narednoj godini. Ova hvaljena emisija emituje se na TV Pink, au njoj osim Ognjena gostuje i njegov alter ego Oskar Savić. U rujnu 2016. američki voditelj Andy Cohen optužio je Ognjena da mu je ukrao cijeli koncept showa te ga čak nazvao idiotom. Međutim, kasnije je otkriveno da je Cohenova emisija zapravo premijerno prikazana godinu dana nakon Ami G Showa.

Ognjen je kroz svoju karijeru imao privilegiju ugostiti brojne poznate ličnosti među kojima su svjetski poznati tenisač Novak Đoković, Velimir Bata Živojinović, Seka Sablić, Branislav Lečić, Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Kristijan Golubović , Stanija Dobrojević, Sandra Afrika, te mnogi drugi koji su stekli golemu popularnost. Osim toga, 2008. Ognjen je sudjelovao u natjecanju “Plesom do snova” i uspješno došao do finala zajedno s Draganom Krdom. Upravo je u to vrijeme Ognjenova suosjećajna priroda zasjala do izražaja dok je tražio pomoć kolegici natjecateljici, koja je tragično izgubila majku zbog očevih postupaka, što je rezultiralo uništenjem njihovog doma.