Značajan broj poznatih ličnosti ima sklonost ekstravagantnom trošenju svog bogatstva na gradnju grandioznih i suvišnih rezidencija, dok, nažalost, brojni su pojedinci koji nemaju ni osnovno sklonište. Nažalost, ni naš televizijski program nije izuzetak od ovog trenda, jer se brojne renomirane ličnosti upuštaju u raskošne izdatke kada su u pitanju njihova boravišta, a veličina njihove potrošnje zavisi od broja nekretnina koje posjeduju.

Njihov stan je pomno dizajniran da pruži čisto blaženstvo, ukrašen izuzetnim umjetničkim djelima i cijenjenim porodičnim fotografijama, a može se pohvaliti prisustvom veličanstvenog klavira koji odmah plijeni pažnju. Zadatak zahtijeva produženje zadanog teksta. Bogatstvo para oduvijek je za njih bila delikatna stvar, kojom se bave s velikom osjetljivošću. Osvrćući se na prošlost, Saša je ispričao kako su prije nekoliko godina postali žrtve pljačke, što je bila direktna posljedica curenja informacija o njihovom bogatom načinu života.

Emocionalni ožiljci od te mučne iskušenja još uvijek ostaju, ostavljajući trajan utjecaj na pjevačevu psihu.  Uz glavnu rezidenciju nalazi se manja, ali jednako važna pomoćna prostorija, koja služi raznim praktičnim namjenama. Okolna bašta, ukrašena jarkim zelenilom, pedantno je uređena, stvarajući spokojan i slikovit ambijent. Šarmantna staza graciozno vodi posjetitelje prema ulazu, dok velika terasa pruža dovoljno prostora za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Nikada nismo davali prioritet luksuzu i razmetanju. Umjesto toga, naš fokus je uvijek bio na vođenju jednostavnog i običnog načina života, gdje se oslanjamo na vlastite napore i upornost da bismo postigli svoje ciljeve. Suzana je u prethodnoj raspravi istakla važnost ne odgajanja djece s fokusom na materijalno bogatstvo i prevelike količine novca. Osim u domu u Beogradu, proslavljeni par ima i miran odmor u Opatiji, gdje su dočekali brojne poznanike, među kojima i Jelenu i Duška.