Ivanka Tramp,javnosti poznatija kao  ćerka Ivane i Donalda Trampa, bila je jedna od najistaknutijih gošći koje su prisustvovale 43. rođendanu Kim Kardašijan. Ivanka se pojavila na najhrabriji način večeri, što je u oštroj suprotnosti sa njenom pozicijom visokog člana administracije svog oca tokom njegovog predsedničkog mandata.

 

 

Poznato je da je Ivanka odlučila da svoje napore usmjeri na svoju porodicu, a ne da učestvuje u očevim političkim poduhvatima, a ta odluka se svakako odrazila i na njen modni odabir. Nedavno je Ivanka tokom javnog nastupa nosila suknju koju su mnogi ocenili provokativnim. Komplet se sastojao od LaPointe topa od 890 dolara i odgovarajuće suknje prekrivene šljokicama koja je koštala 990 dolara. Na zabavi priređenoj u restoranu Funke na Beverli Hilsu, Ivanka Tramp zaprepastila je prisutne razmećući se svojim utegnutim trbušnjacima i nogama u dugoj haljini od koje se vrti u glavi. Kao strastveni zagovornik njenog fitnes režima, modni trenutak Ivanke Trump bio je u skladu s njenom strašću za aktivnošću, slično kao i njena prijateljica Kim Kardashian.

 

 

 

Kada je svoj outfit uparila s cipelama Christian Louboutin po cijeni od 895 dolara, Ivanka Trump napravila je odvažnu modnu izjavu. Slikala se sa Loren Sanchez, rođendanskom djevojkom koja je trenutno zaručena za Jeffa Bezosa, i advokaticom Lydiom Nives. Nakon objavljivanja nekoliko rođendanskih slika na svom Instagram profilu, na kojima se nalazila i pomenuta fotografija, Kim Kardashian je izrazila zahvalnost svojim prijateljima nazvavši ih “džekpotom”. Izrazila je osjećaj zahvalnosti prema svojim bliskim prijateljima, za koje nikada nije mislila da će moći nazvati svojima. Kim je nastavila da izrazi koliko se blagoslovenom osećala. Kada zamišljate Ivanku Trump, vidite li neke sličnosti između njenog smisla za modu i Kim Kardashian?