Kada ste javna ličnost često je prosto nemoguće izbjeći uvid cjelokupne javnosti u vaš privatni  život. To dobro znaju glumice, voditeljke i pjevačice, čiji se svaki potez pažljivo prati. Iako je ovo normalna pojava za popularne TV ličnosti, neki se i dalje bore sa stalnom pažnjom. Osim toga, vjenčanja i razvodi se često odvijaju pred znatiželjnim očima, a prošli događaji se ponekad ne zaboravljaju u javnosti.

 

 

Ognjen Kajganić, bivši rukometaš, u braku je od 2012. godine sa odbojkašicom Ivanom Đersilo, sa kojom ima sina i ćerku. Sada vodi miran porodični život, Ognjen je nekada bio poznat kao damski muško. Njegova najveća ljubav bila je voditeljka Aleksandra Jeftanović. Na kraju su se venčali, a Aleksandra je zbog njihove ljubavi privremeno obustavila karijeru. Dok je Ognjen igrao za razne evropske klubove, njegov partner ga je pomno pratio. Na kraju su odlučili da se vrate u Beograd gde su se tajno venčali u restoranu. Međutim, nakon dvije godine odlučili su se razvesti ne otkrivajući razloge razvoda.

 

 

 

 

 

Sportista je potom 2008. godine započeo romantičnu vezu sa voditeljkom Marijom Kilibardom, što je podstaklo glasine o veridbama i venčanju tri godine pre nego što je veza došla do kraja. Aleksandra Jeftanović i Marija Kilibarda ponovo su našle ljubav. Aleksandra je godinama u srećnom braku sa biznismenom Aleksandrom Švrakom, a imaju dvoje dece, Anu i Aleksa. U međuvremenu, Marija je dve i po godine u radosnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.